2777
2789
عنوان

خانما کسی هست که خودش نماز بخونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 103 پست
میدونی عزبزم چون دین خیلی به جهان بینی آدما و عمق روح و فکرشون بستگی داره.همون زبان خوندن و ...هم که ...

من تکرار نمیکردم که! اصلا بهش نمیگفتم...

ولی حسرتش تو دلم بود...

میخوام بگم جنس حسرت دوستمون رو درک میکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوالم اینه که هرکی نماز نخونه تباهه؟ پس خارجیا همه از دم تباهن دیگه....

دوست عزیزم تا حالا کتاب قران رو کامل خوندین؟

در مورد افراد غیر مسلمان کاملا توضیح داده شده.

كسانى كه (به پيامبر اسلام) ايمان آورده‏اند و كسانى كه به آیين يهود گرويدند و نصارا و صابئان [پيروان يحيى‏] هر گاه به خدا و روز رستاخيز ايمان آورند و عمل صالح انجام دهند، پاداش شان نزد پروردگارشان مسلم است. هيچ گونه ترس و اندوهى براى آن ها نيست

آیه ی 62 سوره ی بقره

دوست عزیزم تا حالا کتاب قران رو کامل خوندین؟ در مورد افراد غیر مسلمان کاملا توضیح داده شده. ...

نه کامل نخوندم... و دیگه دلیلیم نمیبینم واسه خوندنش

درمورد کسانی که آدمای خیلی خیلی خوب و پاکی هستن ولی دین ندارن چی گفته؟ 

واقعا جواب قانع کننده ای واسش پیدا نکردم تاحالا.... شوهرتم حق داره بنظر من

منم جوابي بهش ندارم بدم

من كارشناس ارشد فقه ولي واقعا نميدونم چي بگم 😕از بس توي فشاره مالي هست همش هم فحش ميده به مسولين و اونا كه ظاهرشون مذهبي 

چون چند بار همونا پولاشو خوردن و ميگه ايناهم دزدي ميكنن

پس فرق مذهبي با كافر چيه

نميدونم چي بگم چون خر چي بگم بدتر عصبي ميشه ☹️

لايك نكن مرسي اه
منم جوابي بهش ندارم بدم من كارشناس ارشد فقه ولي واقعا نميدونم چي بگم 😕از بس توي فشاره مالي هست همش ...

مسئولین که اکثرا فقط جانماز آب کش و نجسن.... اونا از صدتا کافر کافرترن

ولی واقعا آدما با عملشون سنجیده میشن، با کارای خیرشون با کمک و محبت و احترام و عشق دادن به دنیا و اسراف نکردن و قانع بودن و خیلی چیزای دیگه، پس اگه شوهرت نماز نمیخونه و اعتقادی به این چیزا نداره تا زمانیکه آدم خوبیه اذیتش نکن و اعصاب خودتم خراب نکن عزیزم. زندگی کوتاه تر از این حرفاست   

مسئولین که اکثرا فقط جانماز آب کش و نجسن.... اونا از صدتا کافر کافرترن ولی واقعا آدما با عملشون سنج ...

خيلي ادم خوبيه

به فقير كمك ميكنه خودخواه نيست مهربونه احترام ميذاره به ديگران از خود گذشته است ولي ديدش خيلي خرابه نسبت به دين و اينجور چيزا منم كاري بهش ندارم فقط بهش ميگم فحش نده زشته

لايك نكن مرسي اه
شما میتونی ثابت کنی اونا اون دنیا تباه ترن؟ بیخیال...

اگرشماتونستی عاقبت اونایی که نمیخونند رو در این دنیا ثابت کنی ...بیا بگو...اگرخداروقبول داشته باشی اولین سوالی رو که بعداز مرگ میپرسند همیته ...حرف من نیست .....البته اونقدر میدونم که خدا راه زیادجلوی پا مون میزاره ....مهم حق الناسه ...نمازحق الله است وخداهم بزرگ...فقط من تحمل آدم بی نماز رو ندارم ....منم حرف قبلیم رو بازتر گفتم حرفی از خودم نزده بودم ..

با ادب ها رو همه دوست دارند😍😍