2777
2789
عنوان

خانما کسی هست که خودش نماز بخونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 103 پست

مذهب.دین.نماز واقعا شخصیه.ربطی به شما نداره.اگر رفتارش باهاتون خوبه.شما فقط میتوتید یکمیی نصیحت کنید.به قول معروف اون دنیا هر کسی خوده و خودش.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نماز نميتونم چون تو خونم همه با كفش بيرون تو هستن نميخونم بخونمم قبول نميشه

عزيزم خداي نكرده نميخوام دخالت كنم

ولي اگر واقعا دوست داري بخوني يك پارچه تميز براي خودت بزار كنار موقع نماز بنداز و سجاده روش پهن كن و نمازتو بخون 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
من نماز نميتونم چون تو خونم همه با كفش بيرون تو هستن نميخونم بخونمم قبول نميشه

چه حرفیه عزیزم، میتونی سجاده بزرگ تهیه کنی هر وقت خواستی نماز بخونی بندازی ی گوشه نماز بخونی ان‌شاءالله که خدا قبول می‌کنه 

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم
بله من نماز خون  و همسرم مشروب ميخوره به هيچي هم اعتقاد نداره كاري هم بهم نداريم احترام هم مي ...

چجوری کنار میای اصلا چرا با همچین آدمی ازدواج کردی شرایطشو میدونستی؟

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم  
خیلی برام سخته که اسم خدا رو نمیاره آخه چرا واقعا خب بعضیا کلا خانوادگی اینطورن اما باورتون نمیشه تو ...

هیچ ربطی به خانواده و فامیل نداره.این چیزا شخصیه.نمیتونی بگی چون همه فامیلش نماز خونن صد در صد اینم نماز میخونه حتی اگرم بخونه دروغین و نمایشی ممکنه باشه.پس اصرار نکن باید خودش بخواد

بله من نماز خون  و همسرم مشروب ميخوره به هيچي هم اعتقاد نداره كاري هم بهم نداريم احترام هم مي ...

به منم فحش میدی؟🙁🙁🙁

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چجوری کنار میای اصلا چرا با همچین آدمی ازدواج کردی شرایطشو میدونستی؟

اره از قبل ميدونستم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
مذهب.دین.نماز واقعا شخصیه.ربطی به شما نداره.اگر رفتارش باهاتون خوبه.شما فقط میتوتید یکمیی نصیحت کنید ...

آخه دلم میسوزه خیلی غصه میخورم آرزو داشتم تو این همه سال یه بار باهام بود احیا هیشکی منو درک نمیکنه😭

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم