2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ببین من یه کار ترمیمی دیدم دختره دماغش خراب شده بود براش با غضروف ترمیم کرد دیگه نمیدونم بعدش چی ...

ترميمي ها اگر مريض خودش نباسه رو خيلييييي گرون ميگيره

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
مهم اینکه که بعدش افتادگی پیدا نکنه  اگه دماغت استخونیه زیاد نگران نباش  گوشتی سخت و پر ...

واسه من تستخونیه.یه کم قوز داره.اطرافیان میگن خوبه عمل نکن.اخه انحراف هم دارم خیلیییی کم کجه بینیم

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
خیلی خوب و طبیعی شده

توي عكس دراز شده يكم 😂😂😂

من به هر كسي كه ميگم عمل كردم باورش نميشه 

ب صورتت میاد فرم بینیت؟؟راصی هستی؟

بله خيليييي به صورتم مياد و خيلييي راضيم 

يه بيني كاملا طبيعي بدون شيب و همون جور كه ميخواستم 

اسمشو تو جراححهای پرریسک میارن 🤔

" rel="nofollow" target="_blank">https://www.instagram.com/jarahizibaii_iran/[/QUOTE

کلی تحقیق کرده بودم درموردش  . حالا باز باید برم مطلش ببینم چی میگن ازش

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥