2777
2789
عنوان

همتووون بیاییدنظرتون روبگیدمهم

232 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من ۲۰ سالمه ودرسن کم ازدواج کردم والان بشدتتتتتت پشیمونم خیلییییی .شوهرم قبلاطلاق گرفته واختلاف سنیمون زیاده واقعادنیامون متفاوته حالاغیرازایناشوهرم خیلیییی خصوصیات بددیگ ام داره (عصبی بودن.فحاشی.کارنکردن.پس اندازنکردن.سردوبی حرف.بدبودن باکل فامیل مخصوصاخانوادم)من ی بچه ام دارم اماواقعابریدم الان دوماهی میشه ک جداییم بچمم پیشم نیست منم دلم براش تنگ نشده زیادیعنی میتونم بدون اون زندگی کنم البته جاشم خیلی خوبه اونجا.من حمایت خانوادمودارم ازوقتی اومدم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی.میتونم درسموادامه بدم .حالابنظرتون برگشت کاردرستیه؟یابدون عذاب وجدان بمونم خونه پدرم

خدایاخودت میدونی توقلبم چیه همونوازت میخوام ❤👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت چند سالشه؟

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

پس فرزندت چی ؟؟ چرا خانوادت اجازه دادن تو سن کم با یه مرد مطلقه ی هیچی ندار ازدواج کنی ؟؟. حالا میتونن حمایتت کنن ؟  وای اون بچه 😣

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
برای اصلاح رابطه تون تلاشی کردید ؟ مشاور رفتید ؟

نه مشاورنرفتیم چون پولی نداره من ازاون شکایت کردم اونم شکایت کرده ازمن فک کنم بخاطرعدم تمکین هیچ تلاشیم برابرگشت من نکرده تاحالا

خدایاخودت میدونی توقلبم چیه همونوازت میخوام ❤👪

بدون عداب وجدان بمون خونه بابات

٢٠ سالته

بهترين زندگي ميتوني داشته باشي، كي گفته كه بايد بسوزيو بسازي

شايد با كسي ديگه خوشبخت بشي

ولي دوري بچت رو ميتوني تحمل كني؟

اگه فقط میخوای بخاطر بچت برگردی، کار درستی نمیکنی. 

توام حق و حقوقی داری.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪