2777
2789

من خوندم چه اطلاعاتی میخوای عزیزم ؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درست خوبه به نظرم تغییر نده... البته خودت میدونی رشته خوبیه کامپیوتر

بد نیست درسم ولی سخته تو انسانی موفق شدن

خیلی تلاش میخواد ولی من اون تلاش و پشتکار و ندارم راستیش 

تو فکرشم ولی مطمئن نیستم

ولی به نظرم همین رشته خودت بازار کارش بهتره روانشناسی زبان حقوق دبیری اینا خیلی بهتر از کامپیوتره که بازارش کاملا اشباعه و رشته ی خیلی سختیه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

تو فکر اینم تغییر رشته بدم ولی نمی‌دونم‌ کارم درسته یا نهو هیچ اطلاعی هم ندارم راجبش

عزیزم تغییرم اگه میخوای بدی برو از ریاضی بخون و بعد کامپیوتر . ما که از هنرستان و دبیرستان کامپیوتر خوندیم گند خورد تو دانشگاهمون اولا که مجبوری اول کاردانی بخونی دوباره کنکور کارشناسی بدی دوما هم که کلی دانشگاههای مطرح و از دست میدی فقط باید بری اموزشکده های فنی حرفه ای بخونی که اونم تو هر شهر یکی هست و ظرفیت محدود . اخرم مدرکت میشه مهندسی تکنولوژی ‌ 

عزیزم تغییرم اگه میخوای بدی برو از ریاضی بخون و بعد کامپیوتر . ما که از هنرستان و دبیرستان کامپیوتر ...

ینی کسی ک فنیه نمیتونه دانشگاه تهران و اینا با کنکور بره؟ 

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ینی کسی ک فنیه نمیتونه دانشگاه تهران و اینا با کنکور بره؟

نه عزیزم . ففط اموزشکده های فنی حرفه ای میشه بری اونم پسر و دخترش جداس و یا دانشگاههای ازاد و علمی کاربردی و غیر انتفاعی و پیام نور. دانشگاههای سراسری نمیتونی بری 

نه عزیزم . ففط اموزشکده های فنی حرفه ای میشه بری اونم پسر و دخترش جداس و یا دانشگاههای ازاد و علمی ک ...

چه بدد🥲

یکی از اقوام ما داره میخونه برا همین دانشگاها فنی کامپیوتره

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

چه بدد🥲یکی از اقوام ما داره میخونه برا همین دانشگاها فنی کامپیوتره

نه عزیزم نمیشه . من دیگه تا تهش و رفتم لیسانسم و از همین راه گرفتم . سراسری نمیتونی شرکت کنی با مدرک فنی . پیش دانشگاهی نداره چون