از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
ولی به نظرم همین رشته خودت بازار کارش بهتره روانشناسی زبان حقوق دبیری اینا خیلی بهتر از کامپیوتره که بازارش کاملا اشباعه و رشته ی خیلی سختیه
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
تو فکر اینم تغییر رشته بدم ولی نمیدونم کارم درسته یا نهو هیچ اطلاعی هم ندارم راجبش
عزیزم تغییرم اگه میخوای بدی برو از ریاضی بخون و بعد کامپیوتر . ما که از هنرستان و دبیرستان کامپیوتر خوندیم گند خورد تو دانشگاهمون اولا که مجبوری اول کاردانی بخونی دوباره کنکور کارشناسی بدی دوما هم که کلی دانشگاههای مطرح و از دست میدی فقط باید بری اموزشکده های فنی حرفه ای بخونی که اونم تو هر شهر یکی هست و ظرفیت محدود . اخرم مدرکت میشه مهندسی تکنولوژی
عزیزم تغییرم اگه میخوای بدی برو از ریاضی بخون و بعد کامپیوتر . ما که از هنرستان و دبیرستان کامپیوتر ...
ینی کسی ک فنیه نمیتونه دانشگاه تهران و اینا با کنکور بره؟
ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
ینی کسی ک فنیه نمیتونه دانشگاه تهران و اینا با کنکور بره؟
نه عزیزم . ففط اموزشکده های فنی حرفه ای میشه بری اونم پسر و دخترش جداس و یا دانشگاههای ازاد و علمی کاربردی و غیر انتفاعی و پیام نور. دانشگاههای سراسری نمیتونی بری
نه عزیزم . ففط اموزشکده های فنی حرفه ای میشه بری اونم پسر و دخترش جداس و یا دانشگاههای ازاد و علمی ک ...
چه بدد🥲
یکی از اقوام ما داره میخونه برا همین دانشگاها فنی کامپیوتره
ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
چه بدد🥲یکی از اقوام ما داره میخونه برا همین دانشگاها فنی کامپیوتره
نه عزیزم نمیشه . من دیگه تا تهش و رفتم لیسانسم و از همین راه گرفتم . سراسری نمیتونی شرکت کنی با مدرک فنی . پیش دانشگاهی نداره چون