2777
2789

سلام دوستان

کسایی ک بعد از کلی سختی به اونیکه دوسش داشتن رسیدن، بیان تعریف کنن از ماجراشون...

تا انرژی بگیریم و بفهمیم هنوز عشق و دوست داشتن هست..که آیا راضی هستن یا خیر؟

سخت بود ولی تونستم   

من و همسرم چهار سال دوست بودیم

بعد از ازدواج خیلی مشکلات و سختیا داشتیم

اما تنها چیزی که پیش هم نگهمون داشت عشقمون بود. من حتی تو بدترین دعواهامونم دوستش داشتم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به عشقم رسیدم و ازش راضیم ،یادش افتادم چه شبا گذیه کردم من دوسال قبل از اینکه اون بفهمه ن عاشقش بودم شب و روزم فکر کردن به اون بود ولی اون دیر فهمید ،خواستگاری چند نفرم رفت م داشتم دیوونه میشدم داشتم میمردم وقتی شنیدم ولی خدا دعاهمو قبول کرد و از قانون جذب هم ممنونم که کمکم کرد

چه خوب..عشقتون پایدار    

ممنونم عزیز دلم❤️

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من به عشقم رسیدم و ازش راضیم ،یادش افتادم چه شبا گذیه کردم من دوسال قبل از اینکه اون بفهمه ن عاشقش ب ...

بسیار هم عالی...در مورد قانون جذب و قوانینش بیشتر توضیح میدی دوستم؟

سخت بود ولی تونستم   

کتاب راز بخر بخون از راندا برن...راز همون قانونه جذبه...همون چیزی که درونته

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

ی بار تو جمع خانوادگی نشسته بودیم داییم گف تو این جمع تنها کسی ک ب عشقش رسیده فلانیه(اسم خانوم خودشو گف😂😂)من گفتم چطوری؟!!

یهو همه زدن زیر خنده مامان بزرگم گف مگه نمیدونی زن داییت اومد از من داییتو خواسنگاری کرد😂😂2گفتم زن دایی راست میگن!!؟

میخندید میگف آره داییت خیلی خوشتیپ و خوشگل بود دلمو برده بود . یه روز دلو زدم دریا اومدم از مامان بزرگت خواستگاری کردم داییتو😂😂😂

ی بار تو جمع خانوادگی نشسته بودیم داییم گف تو این جمع تنها کسی ک ب عشقش رسیده فلانیه(اسم خانوم خودشو ...

دمش گرم زن داییت 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

تو گوگل سرچ کن خوب توضیح میده،باید جوری فكرر کنی که بهش رسیدی و باهاشی و حتی اون کلماتیم که فکر میکنی بت میگه رو باید طوری تجسم کنی انگار همین الانه که مئگه  و واقعا اتفاقم میافته تو واقعیت