2777
2789
عنوان

کسایی که به عشقشون رسیدن بیان تعریف کنن...

| مشاهده متن کامل بحث + 18947 بازدید | 62 پست
خب خانواده هم دلایل خاص خودشو داره. ولی اگه دو نفر انقدر استقلال فکری و مالی دارن که تصمیم دارن یه ز ...

ولی من فکر میکنم هرچقدرهم استقلال فکری ومالی باشه بازم رضایت خانواده هاهم تو ازدواج تاثیر میزاره

ولی من فکر میکنم هرچقدرهم استقلال فکری ومالی باشه بازم رضایت خانواده هاهم تو ازدواج تاثیر میزاره

صد درصد عزیزم

ولی وقتی دلیل نارضایتیشون غیرمنطقیه و به قول استارتر توقعات بیش از حد دارن چی؟ آینده دو نفر که میتونن با هم خوشبخت باشن خراب شه ؟

من با بی احترامی به خانواده و اینکه توی روشون بایستیم شدیدا مخالفم. ولی میشه منطقی صحبت کرد باهاشون. پدر و مادر بد بچه هاشونو نمیخوان. ولی خب گاهی اشتباه هم میکنن دیگه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی میبینی دختر و پسر متناسبن با هم..حتی مشاورا هم تاییدشون میکنن ولی خانواده ها توقعات بالایی دارن ...

مث من و عشقم 

کاش توقعا بالا بود فقط اونوقت هیچ غمی نبود 

بحث تعصب خانوادگی و عمه های عوضی و عموهای بیشعور منه😒😒حسودای ایکبیری😥😥

عراق تحصیل میکردم توسن ۱۶ سالگی ساعت ۱۰ شب بود رفتم مرز سیمکارت بگیرم دیدم داره کولبری میکنه بهش نزدیک شدم کیک و شیر دادم بهش تعارف کرد منم خواهش کردم که بگیره اونم خسته بود همونجا نشست باهم خوردیم بعدم که من شماره دادم به منظور اینکه کاری داشت بگه چون داییم خیلی پولدار بود میتونست از این فلاکت نجاتش بده اونم مذهبی بود اصلا نگاهم نمیکرد خلاصه چند روز بعد گوشیم زنگ خورد برا کار منم به داییم گفتم گفت بگو بشه راننده شخصیم گفتم باشه خلاصه رفتیم خرید و این حرفا که من دل دادم و عاشقش شدم بهش گفتم که دوسش دارم و اونم ابراز علاقه کرد اما گفت امکان نداره مال هم بشیم تو با این تیپ و وضعیت اخه چجوری میشه🤣🤣منم همون جا مسلمون شدم و چادری😍بعد از دو سال دوستی زنش شدم☺

عراق تحصیل میکردم توسن ۱۶ سالگی ساعت ۱۰ شب بود رفتم مرز سیمکارت بگیرم دیدم داره کولبری میکنه بهش نزد ...

خوشبخت باشید عزیزم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مث من و عشقم  کاش توقعا بالا بود فقط اونوقت هیچ غمی نبود  بحث تعصب خانوادگی و عمه های عو ...

انشا.. قسمت هم که باشید به هر طریقی شده خدا کاراتونو ردیف میکنه بهم برسید

نمیشه یه قانونو واسه همه تجویز کرد عزیزم. هرکسی روحیات خاص خودشو‌ داره. ولی تنها چیزی رو که میشه کلی ...

ولی من از این نظر میگم ازدواج سنتی... چون خیلیا رودیدم   عاشق شدن بعد متاسفانه جدا شدن...

ولی من از این نظر میگم ازدواج سنتی... چون خیلیا رودیدم   عاشق شدن بعد متاسفانه جدا شدن...

عشق با هیجان فرق داره دوستم، عشق یه چیز ماندگاره، از بین نمیره. خیلیا دچار هیجان میشن و با عشق اشتباهش میگیرن.

انشا.. قسمت هم که باشید به هر طریقی شده خدا کاراتونو ردیف میکنه بهم برسید

8 سال ب هر دری زدیم اما بابام راضی نمیشه هیییچ دلیلی هم نداره میگه باید خانوادم(داداش و خواهر و پدر و مادرش)راضی باشن😡یعنی بابام بهترین بابای دنیاس ولی همین ی خصلتش دیوونمون کرده 

یعنی هااا حاضره من بمیرم با ی آدم بیکار با ی پیرمرد ازدواج کنم ولی با عشقم ازدواج نکنم ک مبادا خواهراش و برادراش سرزنشش کنن ک چرا دخترتو بهش دادی

8 سال ب هر دری زدیم اما بابام راضی نمیشه هیییچ دلیلی هم نداره میگه باید خانوادم(داداش و خواهر و پدر ...

خب دلیل منطقی واسه اینکار دارن پدرتون؟

یه بار بشین خیلی با ارامش باهاشون صحبت کن ببین دلیل اصلیشون چیه

خب دلیل منطقی واسه اینکار دارن پدرتون؟ یه بار بشین خیلی با ارامش باهاشون صحبت کن ببین دلیل اصلیشون ...

اینکارو کردم 

آروم 

با داد

با گریه 

اصلا هیج فایده ای نداره از ای طرف . من میگه باش از اوطرف میره ب خانواده عشقم میگه جلو پسرتونو بگیرید دور و بر دخترم نپلکید