2777
2789
عنوان

یه قالیشویی و مبل شویی عالی بهم معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4628 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌

من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد و گفت کارخونش مستقله و عضو معتبر و قدیمی اتحادیست فرشای ماشینی و دستبافت گرون قیمتی رو برای شستشو و ترمیم ریشه دادم  دیروز برام اوردن خیلی عاااالی شده فرشام دلم نیومد معرفیشون نکنم چند تا از شماره هاشو میذارم.

۸۸۶۴۲۲۱۲

۴۴۲۱۵۷۴۹

۲۲۹۰۲۵۴۵

قالیشویی دریا محشششره 

من فرشامو روشن خریده بودم بعدازتولد دخترم فرشام خیلی کثیف شده بود به سفارش یکی از اقوام فرشامو دادم به قالیشویی دریا امروز تحویل دادن خیلی راضییی بودم بنظرم اینجا بدید کارشون خوبه همه جای تهران سرویس دارن اینم شمارشون ۷۷۱۹۱۷۲۴  ۰۹۱۹۹۸۲۵۷۶۷

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

تلفنش ۸۸۸۶۶۱۴۹

۲۲۴۰۴۵۹۶

عزیزم قالی شویی دریا هم هست خودمون وهمه فک فامیل فرشا ومبلامون رو می دیم اینجا کارشون فوق العاده تمی ...

ممنون مرسی عزیزم خیلی خوب بود پیشنهادت منم ازشون سرویس گرفتم خیلی راضی بودم به موقع با هزینه مناسب کارو انجام دادن 

دوستان اتفاقا من امسال فرشامو دادم به قالیشویی ونک انصافا عاااالی بود هم خیلی تمیز شده بود هم بر خلاف اکثر جاها مشکلی برای فرشام پیش نیومده بود 😊‌. شمارش

۴۴۲۱۵۷۴۹     ۸۸۶۴۲۲۱۲

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

سلام من فرشهای دستبافت تبریز و کاشان و دو تخته فرش ماشینی روشن داشتم که ده سال بود استفاده میکردم و ترس از اینکه بدم به قالیشویی داشتم تا هفته پیش دیدم توی این سایت از  قالیشویی آبرنگ تعریف شده منم با استرس زیاد زنگ زدم به قالیشویی آبرنگ اومدن بردن بعد از ۳روز خیلی خیلی تمیز و براق شده بود بدون هیچ آسیب دیدگی .منم بابت رضایتی که دارم گفتم به همه معرفیشون میکنم.همه جای تهران شعبه و سرویس داره.تلفش.

۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵