2777
2789
عنوان

یه قالیشویی و مبل شویی عالی بهم معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 49 پست

قالیشویی ساوین عالیه 

من هفته پیش با توجه به نظرات کاربران عزیزی که قالیشویی ساوین پیشنهاد داده بودند منم تصمیم گرفتم فرشامو دادم بهشون جهت شستشو خیلی راضی بودم ازش قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره همه جای تهران هم سرویس داره اینم شمارش.

۴۴۳۱۷۴۷۶ 

۲۲۰۵۸۰۱۲ 

۷۷۱۱۰۰۷۹ 

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم هم ...

مرسی گلم پیشنهادت خیلی خووووووب بود منم چند تخته فرش ترکیه ای زمینه خیلی روشن ویدونه دستباف ریزباف دادم خیلی استرس رنگ فرشامو داشتم امروز برام اوردن باورم نمیشه واقعا تمیز تمیز شستن بدون کوچکترین ایرادی ازهمه مهمتر سر وقت میبرن سروقت میارن منم ازشون رااااااااااضیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌  

مبلمانمو اونم خیلی تمیز شده

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی  تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷ و ۷۷۹۰۱۷۸۶

مرسی گلم پیشنهادت خیلی خووووووب بود منم چند تخته فرش ترکیه ای زمینه خیلی روشن ویدونه دستباف ریزباف د ...

منم از اندرزگو راضیم چندساله مشتریشونم  هم خوش برخوردن هم خدماتشون عاااااااالیه واسه بیارم ک شده از خدماتشون استفاده کنین پشیمون نمیشین🙌😊😊🙌🙌

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

فقط به ایران مهر اصلا اعتماد نکنید که سرتون کلاه میره خیلی شلخته ان اومدن خونه ما با سطل و فرچه مبل شستن با اون دستگاه سرش گرده میزدن اب پرتاب میشد رو سر و صورت و دیوارام تازه رنگ زده بودم خلاصه وضعی بود که نگو لا سه تا حوله مبلا رو خشک کرردم بازم خیسه کف خونه هم که نگو پر اب 

دوستان اتفاقا من امسال فرشامو دادم به قالیشویی ونک انصافا عاااالی بود هم خیلی تمیز شده بود هم بر خلا ...

ممنون از انتقادت منم فرش دستبافت دادم واقعا راضیم. 

لینک سایتشو دارم میذارم .

https://vanakcarpet.com/

قالیشویی فرمانیه یک قالیشویی منظم و با دقتی هست، و مهمتر از همه داشتن ماشین های مسقف یکی از مهمترین مزیت های این شرکت هست که فکر کنم توی تهران هیچکسی از این ماشین ها استفاده نمیکنه. منکه ازخدمات رفوگری و شستشوی قالیشویی فرمانیه کاملا راضی بودم و به همه پیشنهاد میکنم، تابحال با چند شرکت قالیشویی توی تهران کار کردم و برای همشون نظر گذاشتم، فرمانیه هم یکی از همون قالیشویی های مورد اعتماد و با کیفیت تهران هست که با خودم گفتم درست نیست نظری راجع این شرکت نذارم، به همه پیشنهاد میکنم امیدوارم شما هم مثل من از خدمات این شرکت راضی باشید ۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰

من‌ومادرم‌چندین‌ساله‌مشتری‌قالیشویی‌اقدسیه‌هستیم

کارشون‌عالی‌وقیمت‌مناسب‌‌همه‌جاسرویس‌‌داره‌‌شماره‌تو118ثبته

بازم‌شمارش‌‌میزارم‌براتون02122563080

8

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

ی قالیشویی معرفی میکنم کل تهران شعبه داره 

تنها جایی هست ک دوروزه خشک تحویل میده

برای کاور و اتوکشی پولی نمیگیره روتین کارخونه

۵۵۷۱۱۴۸۹

۸۶۰۱۵۱۸۵

۶۶۸۷۰۶۱۹

۴۴۹۶۵۷۳۲

2۲۴۲۴۶۲۳

۷۷۵۸۸۰۴۴

۳۳۸۹۲۶۳۵