2777
2789
عنوان

یه قالیشویی و مبل شویی عالی بهم معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 49 پست

من فرشهامودادم اندرزگو ۱۰ روز طول کشید و تمیز نشستند و ریشه یکی از فرشها رو پاره کردند و درپاسخ به اعتراض من گفتند فرشتون پوسیده بود درحالی که برای اولین بار فرشها شسته شد تازه قرار بود فرشها رو لوله شده ببرند و بیارند .موقع بردن کارگرشون از پله ها سر داد پایین وقتی آوردند فرش ۶ متری لوله شده  رو ازکمر شکوندند و کرده بودند داخل اسانسور. اصلا اعتماد نکنید فرشها پر از تاید بود پشت فرشها کثیف بود همونطور برگردوندند گفتند فقط روی فرش رو میشوریم که کثیفی روی فرش هم خوب پاک نشده بود کلا ناراضی هستم و به هیچ وجه به شما توصیه نمیکنم این تعریفهاروهم خودشون مینویسند بنده هم خوندم گول خوردم ۳ میلیون هم پول گرفتند متری ۱۰۰ تومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالی شویی پایدار عالی بود

من امسال از اینتر نت توی همین سایت به پیشنهاد دوستان که قالیشویی رو پیشنهاد کرده بودن فرشامو دادم بهشون خیلی راضیم ازش.

قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره.همه جای تهران هم سرویس داره بنظرم بهترین قالیشویی هست که تجربه کردم اینم شمارش  ۲۲۸۸۴۱۲۱    ۷۷۰۷۵۷۷۹    ۸۸۱۷۰۳۸۳