2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 203 پست
پس بذار همون داداشش باش حرف بزنه . ببخشید گلم سعی کن تو خونه  زیاد بش کاری نداشته باشی منظورم ا ...

اتفاقا یه مدتیه که خیلی باهم خوب شده بودیم نمیدونم چرا امشب اینطوری شد

اگر حتی میخوای دعوا کنی، بذار واسه فردا

الان دعوا نکن هم به خاطر همسایه ها، هم بچه ها

بذار فردا یه وقتی که حتی بچه هات هم نفهمن

کلا مچ گیری خیلی بده، رو تو رو باز میشه و قبح کار از بین میره

بذار اگه کار بد هم کرد صاف تو چشمات نگاه نکنه بگه اره کردم که کردم

با مچ گیری چیزی حل نمیشه، اگه هم فهمیدی دروغ میگه به روش نیار، بگو چرا ما رو نمیبری بیرون ، واسه این دعوا کن و غر بزن، اما نگو فهمیدم دروغ گفتی و دستشو رو کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه توصیه هایی میکنن خانوما.میگن شب بخواب صبح با ارامش ازش گله کن.طرف ول کرده زنو بچه رو رفته خوش گذرونی.دروغ گفته.گوشی خاموش کرده.سابقه خیانت داره.گفتن میرم گفته برو دیگه برنگرد .الان اینجا واقعا گله چه فایده ای داره .کسی ک براش مهم نیس  گله واسش مهمه.بخدا استاتر نمیخوام اذیتت کنم و ناراحت بشی ولی خیلی واسش کوتاهاومدی رو در اورده شوهرت.پاشو صبح برو خونه بابات.پاتم بکن تو ی کفش که تا درست نشی نمیام.بابا یکم ی بار محکم باش.وقتی خیانت دیدی موندی.دروغ گفته موندی.باغ رفته میگی میرم ولی نمیری همین میشه دیگه.حداقل نمیگفتی میخوام برم.ک قضیه لوس نشه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
برو پیش مشاور اگه نیاز بود نفقه و مهریه رو بزار اجرا نمی گم بگیر ولی بذار بترسه

بله افرین این راهشه نه با ارامش کوتاه بیا.الان ارامش نمیدونم کجای این قضیه معنی میده ک دوستان توصیه میکنن.مگه دختر مردم از سر راه اومده ک اینجوری باش برخورد شه

یا خدا این دیگه چه مدلشه اصلا بگو چرا ازدواج کردی وقتی خانوادت برات مهم نیستن برو ولی چرا دروغ رفتی ...

این قبلا نامز داشته بیچاره دختره از دست رفتارای بدش فرار کرده بوده ..من خل وچل نفهمیدم چه خبره

بله افرین این راهشه نه با ارامش کوتاه بیا.الان ارامش نمیدونم کجای این قضیه معنی میده ک دوستان توصیه ...

پسر عمومه حالاباخودش میگه چون دوتابچه دارم بعد باباش مریضه هیچی نمیتونه بگه

این قبلا نامز داشته بیچاره دختره از دست رفتارای بدش فرار کرده بوده ..من خل وچل نفهمیدم چه خبره

استارتر بنظرم باید زنه محکم تری باشی نه با داد و فریاد با عمل نشونش بده ی جاهایی دیگه خط قرمزه کوتاه نمیای