2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 203 پست
واای همین الان رفتم نگاه کردم چندتا از زنای همسایه تو کوچه نشستن تازه سینی چای هم کنارشونه!!!حالاهم ...

گل نازنینم آخه چرا الان دعوا کنی  خودتو بزن به خواب که فردا با آرامش بش گلایه کنی .

فاز مظلومانه بیشتر جواب میده مثلا بگو بچه ها خیلی احتیاج دارن  برن بیرون برای روحیه هممون خوبه ، نمیگم نرو گردش اما همونطور که تو نیاز داری ما هم داریم ، ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قصد قضاوت ندارم کاملا امشب حق با شماس.اینکه گفته بیاد خونه میکشمت میدونه مقصرع دست پیش و گرفته ...

من اصلا محدودش نکردم ساعت 6صبح میره 10شب میاد خونه مطمئنم هرکاری هم دلش بخوا  تو این چن ساعت انجام میده کلا آدم دروغگوییه چندبار دستش رو شده مثل همین خیانت که گفتم

گل نازنینم آخه چرا الان دعوا کنی  خودتو بزن به خواب که فردا با آرامش بش گلایه کنی . فاز مظلوما ...

من همه مدل فاز امتحان کردم تاثیر نداشته باورت میشه پسربزرگم 6سالشه هنوز مسافرت نرفته😢

عزیزم یکی از فامیاله ما شوهرش همین جور کرد اون که تو دست و پاش چند مورد دیده بوده ولی بیا این دختر ...

تو یه کانال مشاوره چند نفر نوشته بودن سوره مزمل و طلاق  براشون اثرگذار بود . 

من اصلا محدودش نکردم ساعت 6صبح میره 10شب میاد خونه مطمئنم هرکاری هم دلش بخوا  تو این چن ساعت ان ...

درسته گلم .انشالله که درست میشه .امشب سعی کن دعوا نکنید.دعوا به جز داد و بیداد و ابرو ریزی چیزی نداره.مردا زبونشون کوتاه نمیشه 

من همه مدل فاز امتحان کردم تاثیر نداشته باورت میشه پسربزرگم 6سالشه هنوز مسافرت نرفته😢

اگه امکانش هست برنامه ی یه سفر رو بچین ، حتی شده یه شهر نزدیک  یک روزه .  اما هر ماه یکروز،برین

من اصلا محدودش نکردم ساعت 6صبح میره 10شب میاد خونه مطمئنم هرکاری هم دلش بخوا  تو این چن ساعت ان ...

این که خیانت نبوده بیشتر ترسیده نتونه بره گفته دروغ بگه تا بزاری بره

مردا کاری که بخوان انجام بدن رو انجام میدن شما بیشتر به خودت و سر و وضعت برس اعتماد به نفست رو خورد نکن به نظرم قبل ازینکه بخوابی براش نامه بنویس تا بخونه 

با این مضمون که شما مرد این خونه هستی و بچه ها از شما الگو میگیرن رفتار های من و تو باعث بوجود اومدن تنش تو زندگی مون میشه بعلاوه یک خوشی لحظه ای رو نباید به دروغ به این بزرگی ترجیح داد که اثرش تو زندگی مون مخرب تر و ویران گر تره 

یه جوری از دوستاش دلسردش کن 

بنظر من برو خونه بابات تا حساب كار دستش بياد شوهر منم تكون ميخوره ميگه برو 

خیییلی دلم میخواد برم دیگه برنگردم ولی بابام بیماری قلبی داره نمیتونم برم..خودشم میدونه نمیرم هر حرفی دلش میخواد میزنه

خیییلی دلم میخواد برم دیگه برنگردم ولی بابام بیماری قلبی داره نمیتونم برم..خودشم میدونه نمیرم هر حرف ...

حتي شده در حد اينكه بترسه. والا منم فقط يه مادر پير و مريض دارم شوهرم اصلا حساب نميبره 

👶🏻