2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 203 پست
بله افرین این راهشه نه با ارامش کوتاه بیا.الان ارامش نمیدونم کجای این قضیه معنی میده ک دوستان توصیه ...

مثلا فکر میکنین راهکارایی که منجر به تنش بشه بهتره ؟ ندیده و نشناخته میان طرف رو تحریک میکنن که با همسرش دعوا کنه اونم کسی که دست بزن داره ! 

خب مشخصه که با این فرد باید با سیاست وارد شد.

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا فکر میکنین راهکارایی که منجر به تنش بشه بهتره ؟ ندیده و نشناخته میان طرف رو تحریک میکنن که با ه ...

عزیزم.همه نظر دادن منم دادم.شما هم نظرتو بگو .چرا نظر بقیه رو ریپلای میکنی جواب میدی.من هنوزم عقیدم براساس گفته های این خانوج همونه ک گفتم .دقت کنی نوشتم داد و بیداد و دعوا نه که کارشون ب کتک کاری برسه.گفتم محکم باش.بره ی جایی فعلا بعد اقدام بکنه.پس نه هر کاری اون اقا خواست انجام بده ایشونم عمرشو بزاره رو امتحان سیاستهای مختلف .بعد اگه جواب نداد چی.اونوقت بازم مشکل از خانومست .اره؟باید محبتتتتت میکرده.اره؟همین شماهایید ک اینقدر مردا رو پرو بار اوردین بخدا

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
عزیزم.همه نظر دادن منم دادم.شما هم نظرتو بگو .چرا نظر بقیه رو ریپلای میکنی جواب میدی.من هنوزم عقیدم ...

مشکل اینجاس که بعضیا وقتی میخوان نظر بدن خانواده وهمسر خودشون رو میارن تو ذهنشون و با توجه به شناخت شخصی خودشون نظر میدن درحالیکه راهکارشون بیشتر برای فروپاشی خانواده اس  ،انگار میدون لج و جنگه و تلافیه 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
عزیزم وقتی مردی عصبی باشه زن یا باید بره یا بمونه و صبور باشه.اگه مردت دسته بزن داره پس هرگز تحریکش ...

آفرین ب شما خانم فهیم

وای استارتر تاپیکتو که خوندم‌حالم بدشد یاد روزای افتادم ک تازه عروس بودممم و اون منو ول میکرد میرفت بیرون دنبال رفیقاش بهش هم میگفتم‌کجابودی میگف به تومربوط نیست مشکل داری برو خونه بابات😢😢😢😢من که نتونستم تحمل کنم‌ دارم جدامیشم.انشالله خدا صبرشو بده بهت و تحمل کنی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
وای استارتر تاپیکتو که خوندم‌حالم بدشد یاد روزای افتادم ک تازه عروس بودممم و اون منو ول میکرد میرفت ...

من مجبورم باید بسازم بادوتابچه!!!ممنونم عزیزم انشاالله که شماهم ازاین به بعد روزهای خوبی درپیش و رو داشته باشی🌷

من مجبورم باید بسازم بادوتابچه!!!ممنونم عزیزم انشاالله که شماهم ازاین به بعد روزهای خوبی درپیش و رو ...

ممنون عزیزم انشالله زندگی شماهم درست بشه و پرازشادی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!