ساعت 9ونیم شب از سرکار اومد باعجله لباساشو عوض کرد گفت یکی ازدوستام تصادف کرده با ماشینش چون گواهینامه نداره اسم من رو گفته حالا باید برم درستش کنم.وقتی هم داشت آماده میشد که بره پسرم (6ماهشه)خیلی گریه کردکه بغلش کنه ولی اهمیت نداد..تا ساعت 11دیدم نیمد بعد فهمیدم دروغ گفته بادوستاش رفته بودن باغ زنگ زدم بهش میگم مگه نمیبینی منو بچه ها از صبح تاحالا تنهاییم میگه خوب چیکارش کنم که تنهایین!گوشی رو بعدش خاموش کرد هرچه زنگ زدم تا یکساعت خاموش بود ...الانم که ساعت یک ونیمه هنوز نیمده جواب تماسامم نمیده..قبل از اینکه خاموش کنه بهش گفتم میرم خونه بابام گفت برو دیگه برنگرد😔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا فکر میکنین راهکارایی که منجر به تنش بشه بهتره ؟ ندیده و نشناخته میان طرف رو تحریک میکنن که با ه ...
عزیزم.همه نظر دادن منم دادم.شما هم نظرتو بگو .چرا نظر بقیه رو ریپلای میکنی جواب میدی.من هنوزم عقیدم براساس گفته های این خانوج همونه ک گفتم .دقت کنی نوشتم داد و بیداد و دعوا نه که کارشون ب کتک کاری برسه.گفتم محکم باش.بره ی جایی فعلا بعد اقدام بکنه.پس نه هر کاری اون اقا خواست انجام بده ایشونم عمرشو بزاره رو امتحان سیاستهای مختلف .بعد اگه جواب نداد چی.اونوقت بازم مشکل از خانومست .اره؟باید محبتتتتت میکرده.اره؟همین شماهایید ک اینقدر مردا رو پرو بار اوردین بخدا
عزیزم.همه نظر دادن منم دادم.شما هم نظرتو بگو .چرا نظر بقیه رو ریپلای میکنی جواب میدی.من هنوزم عقیدم ...
مشکل اینجاس که بعضیا وقتی میخوان نظر بدن خانواده وهمسر خودشون رو میارن تو ذهنشون و با توجه به شناخت شخصی خودشون نظر میدن درحالیکه راهکارشون بیشتر برای فروپاشی خانواده اس ،انگار میدون لج و جنگه و تلافیه
خدای مهربونم به تو قرصه دلم لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸