2777
2789
عنوان

سوسک پروازی اومده خونمون 😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 38 پست
من حتي نميتونم ببينم به شوهرت بگو زودتر بياد حالا گمش نكنيد

بهش زنگ زدم گفتم باید جنازه شو تحویل بدی وگرنه بخدا امشب اینجا نمیمونم 😰

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
آخی چه شرایط بدی منم چند روز پیشا تو آسانسور بودم ی دفه دیدم ی سوسک متمدن واره با من با آسانسور دار ...

وااای🤤🤤🤤😭😭😭😭😭

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی چه شرایط بدی منم چند روز پیشا تو آسانسور بودم ی دفه دیدم ی سوسک متمدن داره با من با آسانسورمیاد ...

وااااای 😖😖😖

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
وای نریا میخوردتا  😆😆😆 من تو خونه تنهایی هم سوسک کشتم هم چندتا مارمولک یاد بگیرررررر 😁😁

باریکلا 👍👍

کاش الان پیشم بودی 😩😩

یاخداااااا سوسک اونم ازنوع پروازی من که سکته میزنم

منم یه ناقص زدم 😩

من سکته میکنم

همیشه پیف پاف داشته باش تو خونه ت

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

ولی اینجوری میره یه جا قایم میشه پیداش نمیکنی .اگه من بودم از ترس که نره قایم شه یه چیزی مینداختم روسرم که صورتمو بپوشونو وجلو مو  ببینم وبا حشره کش یاپشه کش میرفتم خرد وخمیرش میکردم

زندگی کمی مهربان باش😫
خیلی بد بود. تو ی چاردیواری گیر افتاده بودم الان اول که میرم تو اول همه جا نگاه میکنم ولی باز میترس ...

خیلی وضعیت بدی داشتی خواهر من که گرخیدم😕🤤🤤😨😨

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
من سکته میکنم همیشه پیف پاف داشته باش تو خونه ت

دارم 

ولی چجوری به پروازی پیف پاف بزنم 😩😩