2777
2789
عنوان

سوسک پروازی اومده خونمون 😱😱😱

565 بازدید | 38 پست

دارم سکته میکنم شوهرمم رفته سرکار نیم ساعت دیگه میاد چیکار کنم بچه ها 😰😰

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

از ترس اومدم تو اتاق خواب در هم بستم 😖😖

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندشب پیش خونه ماهم اومد من کانال کولر رو طوری زدم ازاونجاها میاد 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
اگه حشره کش دارید بزن بهش گیج که شد بکشش😷

من نمیتونم از اتاق برم بیرون اصلا 

خوشم مياد تو هر شرايطي تاپيك ميزنيد بچه ها😁😂

😂😂😂👌👌

وای اینا همهدجا هست نمیدونم چرا امسال زیاد شدن من از ترس نرفتم حیاط یکی رو پله ها بود😷😷😷😷

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
من نمیتونم از اتاق برم بیرون اصلا 

وای نریا میخوردتا  😆😆😆

من تو خونه تنهایی هم سوسک کشتم هم چندتا مارمولک یاد بگیرررررر 😁😁

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

داشتم خندوانه میدیدم یهو دیدم داره پرواز میکنه 😖😖جوری داد زدم گفتم یا امام زمان و دویدم سمت اتاق خواب گفتم الان همه همسایه ها میریزن اینجا 😁😁