2777
2789
عنوان

بچه‌ها ب راهنمایی و دلداری احتیاج دارم.قراره سقط کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 76 پست
مرررسي عزيزم به روي چشم

چشمت بی بلا گلم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و هردو تون سالم و سلامت باشین

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا همه احتمالش بالاس  تو میدونی چجوری میچسبه ب رحم میدونی چجوری و یا چ روشی جداش میکن ...

فقط من تصمیم گیرنده نیستم ولی از سقط و درد و عوارضش میترسم اما شوهرم عین خیالش نیست.میگه چیزی نیست که فرصت داریم ب وقتش بچه‌دار میشیم. 

خیلی عوارض داره اگه بعدا بچه دار نشدی چی ؟ خودتو میبخشی؟

نه ولی فقط من تصمیم گیرنده نیستم. شوهرم قاطعانه میگه نمیخام. اون مرده اصن درکی از رنجی ک ب من تحمیل میشه نداره. 

نه ولی فقط من تصمیم گیرنده نیستم. شوهرم قاطعانه میگه نمیخام. اون مرده اصن درکی از رنجی ک ب من تحمیل ...

خیلی سعی کن منصرفش کنی با ی روان شناس حرف بزن ک بهت بگه چیکار کنی یا اگه شوهرت قبول می‌کنه باهم برین 

I'm always hungry or tird or Both
خیلی سعی کن منصرفش کنی با ی روان شناس حرف بزن ک بهت بگه چیکار کنی یا اگه شوهرت قبول می‌کنه باهم برین ...

اخه واقعا شرایط مالیمون افتضاحه. تو این ۳ماه اصن خریدی واس خونه  و خورد و خوراک نداشتیم. شوهرم ک بی خیاله همه حرص و غصش میفته گردن من.

اخه واقعا شرایط مالیمون افتضاحه. تو این ۳ماه اصن خریدی واس خونه  و خورد و خوراک نداشتیم. شوهرم ...

میخوای آیدی ی روان شناسو بهت بدم 

شاید بتونه کمکت کنه و مجانی مشکلتون حل کنه

I'm always hungry or tird or Both