2777
2789
عنوان

بچه‌ها ب راهنمایی و دلداری احتیاج دارم.قراره سقط کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این کارو نکن گناه

من خودمم باردارم 

ناخواسته ناخواسته 

اولاش منم به این فکر میکردم سقط کنم ولی شوهرم نذاشت و منم بعدش دیدم واقعا کاراشتباهیه 

من مشکل مالی ندارم

ولی دانشجوام و سال بعد سال اخرمه و الان مجبورم نرم کلا سال بعدو

احتمال عقیم شدن بعد سقط اونم تو ماههای اول خیلی کمه

من شرایطم بدتر از توا

بخام بگم میشه مثنوی هفتاد من

ولی نگهش داشتم

فقد چون حس کردم من حق ندارم واسه زنده موندنش تصمیم بگیرم..اون دگ الان وجود داره

اما شرایط شمارو هم درک میکنم

عجله نکن

خوب فکراتو کن

به خانوادت بگو بچه برکت میاره به زندگی زندگیت شیرین میشه خدابزرگه 

خانوادم بفهجن ک بال در میارن از خوشحالی ولی خودمون و مخصوصا شوهرم نمیخاد. شوهر من مسولیت کل خانوادش گردنشه و الان اوضاع کسب و کارش اصلا خوب نیست

احتمال عقیم شدن بعد سقط اونم تو ماههای اول خیلی کمه من شرایطم بدتر از توا بخام بگم میشه مثنوی هفتا ...

اگ فقط مشکلات مالی بود سعی میکردم شوهرمو راضی کنم ولی مشکلات مالی روابطمونو ب شدت تحت شعاع قرار داده. من هنوز خودم تو حسرت خیلی چیزا هستم

ببین عزیزم بین ۳ تا ۴ هفته ای ک قلبش هنوز تشکیل نشده برای سقط تو این شرایط قرص یا امپول یا هر دورو تجویز میکنن اگر دکتری پیدا کنی ک برات انجام بده خوب خیلی خوبه 

اگر رحمت قوی باشه با زعفرون و مواد طبیعی نمیفته بستگی به رحمت داره 

من چون خودم سقط کردم بهت میگم انواع ورزشا و دم کردنیا رو خوردم فایده نداشت ولی با امپول سقط شد 

درد هم ک داره از درد پریود بیشتره ولی قابل تحمله

سلام عزیز دوست منم شرابط شما داره...فروردین ازدواج کرده...اردیبهشت باردار شده...اون وصع مالی شوهرش اکی هست...اما متاسفانه بعد ازدواج فهمید شوهر ادم پست فطرت و خودخواهیه...تصمیم ب طلاق گرفته بوده ک میبینه بارداره...شوهرش سقط می خواد ...الان تو سه ماهه...اما داره تحمل میکنه بچه ش حفظکنه