سلام دوستان. من ۳ماهه عروسی کردم. بیبی چک زدم مثبت شد. خودم و شوهرم بچه نمیخایم یعنی شرایطشو نداریم دوتامون تو حسرت ی دست لباس موندیم.شوهرم خیلی بیخیال و بیمسولیته. خودش بی احتیاطی کرد و حتی قرص اورژانسی خریدنو پشت گوش انداخت.میدونم ۲_۳ هفتهای هست جنین. خودم دلم میسوزه اما شوهرم قاطعانه میگه سقط.( بماند ک حتی هنوز نیومده بریم ازمایش بدیم و پیش دکتر بریم) حالا من باید چیکار کنم؟ 😢😢😭😭😭😭😭😭😭
در داره؟ عوارض داره؟ لطفا سرزنش نکنین.فقط خاهرانه و دوستانه راهنماییم کنین.
خواهرانه و دوستانه مواظب باش طوری نشه که چند وقته دیگه به خاطر بچه پله های مطبای تمام دکترها رو بخواین طی کنین که شاید بچه دار بشین
بعضی بچه ها نه تنها روزی خودشون بلکه کل خانواده رو میارن
دوستانه و خواهرانه میگم اگه خدایی نکرده دیگه باردار نشی هزینه های دکتر و درمان خیلی سنگینه منی که هزینه کردم دارم میگم واقعآ سنگینه اونم ایا خدا بخواد نتیجه داشته باشه یا نه تازه منی که هیچ وقت سقط نکردم
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بهتره بری دکتری ولی به روزی فکر کن که بچه می خوای و نمی شه البته اگه می دونی بدبخت می شه و شوهرت درست بشو نیست که خود دانی ولی من شخصا دلم نمیاد سه ماهم تمومه و بچه تو شکمم ازهمه دنیا برام عزیزتره
عزیزم اگه شرایطت واقعا خوب نیست و واقعا تصمیم خودتو گرفتی چون هنوز خیلی کوچیکه با بلند کردن چیزای سنگینم میتونی سقط کنی خواهر شوهر منم این کارو کرد مال اون سه ماه شده بود چیزای سنگین بلند میکرد از جاهای بالا می پرید دو سه روز بچش سقط شد یکی دوروز خون ریزی داشت بعدش خوب شد
ولی حیفه واقعا
زندگی نه ماندن است نه رسیدن زندگی سادگی یک رفتن است
ای جونم سه روز دیگه نی نیت بسلامتی میاد لحظه زایمانت واسه من خیلی دعا کن خیلی زیاد
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘