2777
2789
عنوان

بچه‌ها ب راهنمایی و دلداری احتیاج دارم.قراره سقط کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 76 پست

خواهرانه و دوستانه مواظب باش طوری نشه که چند وقته دیگه به خاطر بچه پله های مطبای تمام دکترها رو بخواین طی کنین که شاید بچه دار بشین

بعضی بچه ها نه تنها روزی خودشون بلکه کل خانواده رو میارن 

دوستانه و خواهرانه میگم اگه خدایی نکرده دیگه باردار نشی هزینه های دکتر و درمان خیلی سنگینه منی که هزینه کردم دارم میگم واقعآ سنگینه اونم ایا خدا بخواد نتیجه داشته باشه یا نه تازه منی که هیچ وقت سقط نکردم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
توی کلاسای ما داشت از احتمالات می‌گفت یکیش این بود ک احتمالا دیگه بچه دار نشی احتمالا رحمت پاره شد ...

از ین مزخرفات چیه میترسونی بیچاره رو.اون برای سقط پنج شیش ماهگی نه دو سه هفته. الان فقط قرص میدن بدون دردسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره بری دکتری ولی به روزی فکر کن که بچه می خوای و نمی شه البته اگه می دونی بدبخت می شه و شوهرت درست بشو نیست که خود دانی ولی من شخصا دلم نمیاد سه ماهم تمومه و بچه تو شکمم ازهمه دنیا برام عزیزتره 

خداروزیشو میرسونه سقط نکن خاهرم

الانم بچه دار نشی یکی دو سال دیگه که مخا ی بچه بیاری!؟.

یا بنظرت فک میکنی اونموقه اوضاع گرونی جامعمون حل میشه،؟؟

ن خاهرم روز بروز داریم میریم قعر چاه،مطمئن باش امسالت بهتر از سال بعد میشه

پس بیخودی باعث ی قتل نشو

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

عزیزم اگه شرایطت واقعا خوب نیست و واقعا تصمیم خودتو گرفتی چون هنوز خیلی کوچیکه با بلند کردن چیزای سنگینم میتونی سقط کنی خواهر شوهر منم این کارو کرد مال اون سه ماه شده بود چیزای سنگین بلند میکرد از جاهای بالا می پرید دو سه روز بچش سقط شد یکی دوروز خون ریزی داشت بعدش خوب شد   

ولی حیفه واقعا

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
از ین مزخرفات چیه میترسونی بیچاره رو.اون برای سقط پنج شیش ماهگی نه دو سه هفته. الان فقط قرص میدن بدو ...

نه سقط غیر قانونی تو هر سنی ممکنه عوارض این چنینی داشته باشه

قبل سقط باید آزمایش خونی بدن و ....

سقط نكن حيفه بالاخره كه ميخواي بچه دار بشي  حالا يكم زودتر بشو

ای جونم سه روز دیگه نی نیت بسلامتی میاد لحظه زایمانت واسه من خیلی دعا کن خیلی زیاد

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
از ین مزخرفات چیه میترسونی بیچاره رو.اون برای سقط پنج شیش ماهگی نه دو سه هفته. الان فقط قرص میدن بدو ...

عزیزم اینا همه احتمالش بالاس 

تو میدونی چجوری میچسبه ب رحم

میدونی چجوری و یا چ روشی جداش میکنن

میدونی چقد خون ریزی داره

من دارم برا خودش میگم و این در حد ی نظره

خودش آخرین کسیه ک تصمیم میگیره با زندگیش و آینده چیکار کنه

I'm always hungry or tird or Both
عزیزم اگه شرایطت واقعا خوب نیست و واقعا تصمیم خودتو گرفتی چون هنوز خیلی کوچیکه با بلند کردن چیزای سن ...

قلبم ب درد میاد ک نمیتونم واس نی‌نیم مادری کنم‌. ولی واقعا شرایط زندگیمون خوب نیست. شوهرم نیگفت زعفران دم کن بخور.