2777
2789

اسم خودم نمیگم

بین این دوتا کودوم قشنگتره

۱-شیدا ۲ـسمیرا

تعداد رای : 66
نظرسنجی
شیدا
55
83%
سمیرا
11
16%

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

من اسمم سمیرا هست فکر میکنم قشنگ نیست 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام هیچکدوم

نه سوال من این نبود قشنگن یا ن

سوال اینکه از بین دو کودوم بهتره

حتی اگر بد یا خوب هرچی باشن یکیشون بهتره 

سوال من این بود 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

شیدا قشنگه

♥️🫠

چرا میخوای فقط یکی از این دو تا باشه؟

دیگه دیگه😂

اسمهای بهتر هم هست خب

مثلا‌؟

کلا میخام سلیقه شما رو بدونم 

شما دو سه تا بگو

نه سوال من این نبود قشنگن یا نسوال اینکه از بین دو کودوم بهترهحتی اگر بد یا خوب هرچی باشن یکیشون بهت ...

شیدا بهتره

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱