2777
2789
عنوان

بچه‌ها ب راهنمایی و دلداری احتیاج دارم.قراره سقط کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 76 پست
مرررسي عزيزم به روي چشم

چشمت بی بلا گلم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و هردو تون سالم و سلامت باشین

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا همه احتمالش بالاس  تو میدونی چجوری میچسبه ب رحم میدونی چجوری و یا چ روشی جداش میکن ...

فقط من تصمیم گیرنده نیستم ولی از سقط و درد و عوارضش میترسم اما شوهرم عین خیالش نیست.میگه چیزی نیست که فرصت داریم ب وقتش بچه‌دار میشیم. 

خیلی عوارض داره اگه بعدا بچه دار نشدی چی ؟ خودتو میبخشی؟

نه ولی فقط من تصمیم گیرنده نیستم. شوهرم قاطعانه میگه نمیخام. اون مرده اصن درکی از رنجی ک ب من تحمیل میشه نداره. 

نه ولی فقط من تصمیم گیرنده نیستم. شوهرم قاطعانه میگه نمیخام. اون مرده اصن درکی از رنجی ک ب من تحمیل ...

خیلی سعی کن منصرفش کنی با ی روان شناس حرف بزن ک بهت بگه چیکار کنی یا اگه شوهرت قبول می‌کنه باهم برین 

I'm always hungry or tird or Both
خیلی سعی کن منصرفش کنی با ی روان شناس حرف بزن ک بهت بگه چیکار کنی یا اگه شوهرت قبول می‌کنه باهم برین ...

اخه واقعا شرایط مالیمون افتضاحه. تو این ۳ماه اصن خریدی واس خونه  و خورد و خوراک نداشتیم. شوهرم ک بی خیاله همه حرص و غصش میفته گردن من.

اخه واقعا شرایط مالیمون افتضاحه. تو این ۳ماه اصن خریدی واس خونه  و خورد و خوراک نداشتیم. شوهرم ...

میخوای آیدی ی روان شناسو بهت بدم 

شاید بتونه کمکت کنه و مجانی مشکلتون حل کنه

I'm always hungry or tird or Both