2777
2789
عنوان

سورپرایز توسط شوهر😍

1631 بازدید | 106 پست

بیااااین از کارای قشنگی ک شوهراتون کردن سورپرایز شدین بگین لذت ببریم🤔😍😜

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که تا حالا نیومده منو بگیره خودش ی سوپرایزه قشنگه :|

سینگل حسود پلاستیکی😐😑

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

۶ماه بعد عروسی روز تولدم کادو رو گذاشته بود کنار بالشم که بیدار شدم ببینمش..و اینکه وقتی بیدار شدم و دیدم باکیک و شمع روشن روش از پشت اوپن اومد بیرون

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

گردبند به اسم خودش سال اول برام سفارش داد با یه انگشتر نگین دار یه بارم رفتیم گل فروشی یه درختچه اونجا بود گفتم خوشگله با فرداش برام اوردش ولی این یه سال بیکار سوپرایز که هیچی خودشم فراموش کرده هی روزگار

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر