2777
2789
عنوان

سورپرایز توسط شوهر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 106 پست

من هربار بنده خدا میخاد سوپرایزم کنه زودتر میفهمم و. دیگ سوپرایز نمی شم😶🔫

ادا سوپرایزشدنو درمیارم ک خعلی تابلوعم😅😂😂

قشنگ گند میزنم تو نقشه هاش

:(

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار منو برد شهر ساز گیتار بخره  واسم البته قبلش نگفته بود میخواست سورپرایز کنه برگشت گفت اقا این التا چند  😐  نمیدونمممم چرااااا نمیدونم......  یه چیز شنیده بود فقط خواست بگه کار بلده دیگ باهاش قید کردم منو سورپرایز نکن 

تولدم برام ده تا ویلا تو آنتالیا و شصتا ماشین خرید  هرروزم بوسم میکنه تازه

😯😬 

این که چیزی نیست😒

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

قبل از عروسی دنبال خونه بودیم تازه میخواستیم بریم دنبالش..    یهو شوهرم اومد منو مامانمو برد دم ی خونه کلید انداخت گفت بفرمایید اینم خونه خیییییییییلی خوشحال شدم اخه ی سری مشکلات بود ک اینجا نمیتونم بگم......

یه 
ظرف ها رو میشوره  خونه رو مرتب میکنه پتو فرش میشوره  صبحانه رو آماده میکنه  موهای ...

اونوقت تو چیکار میکنی دقیقا😅😅

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
😐😐.ایش یکم خلاقیت ندارن این مردا

اصلااااااا .شوهر من ک تک سلولیه .حتی از قبل بش تقلب هم برسونم ک فلان چیز لازممه بازم یادش نممونه و اون روز منم میبره 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

خیلی هاشو یادم نیست 😅😅😅😅😅

الکی مثلا من خیلی سورپرایز شدم 😎😎😎😎

ولی یه دفعه از یه گوشی خوشم اومد تو ویترین دیدم چند روز بعدش همونو برام خرید آورد انقد خوشحال شدم 😍😍😍

واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕

منو شوهرم خیلی مشکلات داشتیم حتی یبار جدا شدیم طلاق گرفتیم بعد دوباره رجوع کردیم بخاطر دخترمون از اون روز ب بعد بخاطر بچه ک خییییلییییی اسیب دید جوری زندگی کردیم ک مثلا خیلی همو دوست داریم ولی خودمون میدونستیم خیلی چیزا بینمون خراب شده تا اینکه گذش و گذشت و گذشت چند وقت پیش اومدیم جمعه بود بریم بیرون تو ماشین بهم گفت یچیزی میخام بهت بگم خیلی وقته روش فک کردم گفتم بگو گفت این زندگی فایده نداره این نقش بازی کردن فایده نداره جفتمون داریم اذیت میشیم بیا جدا شیم من فقط بغض کردم بعد دست کرد تو جیبش گفت من از قبل کارای دادگاه کردم فقط تو باید امضا کنی منم حاج و واج نگاش میکردم یهو یه ایفون ایکس از جیبش در اورد این بزرگترین سوپرایز زندگیم بعد از هفت سال بود 😍😍😍😍

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
ي روز رفته بودم باشگاه داشتم دمبل ميزدم يهود ديدم مربي و چند نفر ديگه همزمان دارن صدام ميكنن خيلي تر ...

Wow😒 حسود شدم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

شوهرم به شدت اهل سوپرایز کردنه! یه بار عکس اولین مسافرتمون که تازه نامزد کرده بودیم و با لباس محلی عکس گرفتیم رو داده بود تابلو فرش کرده بودن خیلی ذوق کردم...و دوبار برام النگو خرید که بار دوم اصلا باورم نمیشد چون پول نداشت...واسه تولدم گوشی خرید که نمیدونستم...کارای کوچیک مثل خرید شال و..هم بوده ولی برام خیلی با ارزشه

منم دلم میخاد سوپرایز کنم ولی سلیقه هامون فرق داره فقط تی شرت میخرم براش

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵