2777
2789
عنوان

سورپرایز توسط شوهر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 106 پست

وام ٨ تومني رو داد به دوستش و گفت اون بيشتر نياز داره،بعدشم گفت عزيزم يه چيزي ميگم عصباني نشو

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار سورپرایزمون کرد کوفتم شد اصلا سورپریز دوست ندارم مثل آدم بیاد هدیه شو بده

😐 من عاشق سورپرایزم.مث فیلماااا.رمانتیک خاص 🙄 اما کو واقعیش😩

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

ي روز رفته بودم باشگاه داشتم دمبل ميزدم يهود ديدم مربي و چند نفر ديگه همزمان دارن صدام ميكنن خيلي ترسيدم بدو بدو رفتم پيششون ديدم ي دسته رز قرمز خيلي ناز دست مربيمه داد بهم گفت اينو شوهرت اورد گفت بدم ب شما خيلي سوپرايز شدم اخه تولدي چيزي هم نبود 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ولنتاین بود با یه خرس قرمز خوشمل و یه کیف هدیه پررررررررشکلات انقد هنگ بودم بچه هام بالا پایین میپریدن😂😂😂😂

بماند دختر قهر کرد چرا برا من نگرفتی مجبوشد بره عییییین همونای منو براش بگیره😂😂😂

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
وام ٨ تومني رو داد به دوستش و گفت اون بيشتر نياز داره،بعدشم گفت عزيزم يه چيزي ميگم عصباني نشو &nbs ...

😂😂عزيزمممم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اصلا سورپرایز نمکنه .حتی میگه میخوام برات تولد بگیرم کادو میای کمکم کنی چی بگیرم😐 کیکت و انتخاب می ...

اه مثل منه 😕😕انقد دوست دارم سوپرایز 

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒
اصلا سورپرایز نمکنه .حتی میگه میخوام برات تولد بگیرم کادو میای کمکم کنی چی بگیرم😐 کیکت و انتخاب می ...

😐😐.ایش یکم خلاقیت ندارن این مردا

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"