2777
2789
عنوان

دیشب عروس۱۶سالش بود😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 6153 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به همسر هم داره من خودم ۲۴ ازدواج کردم ولی به همسرم میگم اگه ۱۸ سالگی هم تو رو میدیدم باهات ...

نه عزیزم اصلا به همسر هیچ ربطی نداره.

من میگم جونی و گردش و تفریح برای هر انسانی لازمه. دلت میگیره حرفیو که به خانوادت نمیتونی بزنی میری پیش دوستت درد ودل میکنی میرید بیرون یه بستنی میخوری حال و هوات عوض میشه.

چیزی که شما گفتید درسته ولی منظور من چیز دیگه بوده..

خودتون ۲۴ ازدواج کردید ینی دوره نوجونی و پشت سر گذاشتید خیلی فرق هست بین دختر ۱۶ ساله و ۲۴ ساله.

و اینکه مثلا موقع ازدواج همسرتون ۲۷ سالش بوده (با ۳سال تفاوت دارم میگم) ولی تو ۱۶ سالگی همسرتون ۱۹ سالش بوده. واقعا فکر میکنی اون موقع بلوغ فکری داشته که بتونه موجب رشدتون بشه.

اخه پسر زیر ۲۲.۲۳ سال واقعا بچس 

واقعا به درد ازدواج نمیخوره.

بزرگتر میشه اونم میبینه دورو بری هاش دوستای هن سنش فلان کارو میکنن این گیر زن و زندگیه 

.و...

ببخشید طولانی شد .ایشالله روز ب روز پیشرفت کنی در کنار همسرت عزیزم😘😘

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
نه عزیزم اصلا به همسر هیچ ربطی نداره. من میگم جونی و گردش و تفریح برای هر انسانی لازمه. دلت میگیره ...

ممنونم

ما خودمون ۹ سال اختلاف سنی داریم‌. بین ۱۸ تا ۲۴ هم فقط درس خوندم پیر شدم و دکترا گرفتم.

خصوصیات همسرم و باتجربگی و سرشناس بودنش که خارج از این بحثه، خیلی تاثیر به سزایی در زندگیمون داشت و داره. به جرئت میگم الان اندازه یه پیرمرد ۷۰ ساله تجربه داره و دنیا دیده اس

به نظرم همسرم یه استثنا تو کل مردای دنیاست😃 چقد ازش تعریف کردم😄

شما هم موفق باشی عزیزم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید