2777
2789
عنوان

دیشب عروس۱۶سالش بود😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 6153 بازدید | 184 پست
منم 15 سالگی باهاش دوست شدم  16 ونیم بودم‌ عروس شدم  یک ماه پیش جداشدم 😢😢😢

وای عشقم.طوری نیست خداروشکر زود فهمیدی اینجوری فکر کن.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۲۴ سالگی ازدواج کردم. بعد از اتمام درسم

ولی وقتی دخترا به میل و رغبت خودشون ازدواج میکنن چرا انقد شماها حرص میخورین.

همشون که زورکی شوهر نمیکنن!

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

ديروز يك خانم بيست ساله تاپيك زد گفت هفده سالگي شوهر كرده !!!!  وفكر ميكنه پدرشوهرش بهش نظرداره

براش نوشتم شما تو اون سن كه شوهر ميكردي اول اداب برخورد با خانواده شوهر ياد ميگرفتي بعد ميپريدي وسط زندگي

حالا يكي اومده نظر داده تو از جامعه عقبي بچه هاي اين سني همه بچه دارن!!!

منم نوشتم مرغو گوسفند نيستيم به محض بالغ شدن توليد مثل كنيم 

ازدواج علاوه بر بلوغ جسمي ويادگيري مهارتهاي خانه داري يكسري مهارت ميخواد كه بالا بريد پايين بياييد زير 23 سال و بدون روبرو شدن با دنياي بيرون ، احتمال كسبش خيلي كمه 

منكر اين نيستم كه بعضي مناطق درو افتاده يا خانواده هاي سنتي يا ... مهارتي براي ازدواج نياز ندارن وصرف اينكه به يك سن رسيد بايد شوهر كنه و بقيه مسائل به مرور حل ميشه 

اما در ميانگين جامعه سن زير 23 سال براي ازدواج دختر ظلم محسوب ميشه(تازه من كه نظرم 25 هست)

اين يك واقعيته شما با ازدواج  دنيات عوض ميشه

دختر نوجوون كه شوهر ميكنه جووني نكرده - لذت دم بخت بودن و رشد كردن رو نچشيده

يكدفعه از كودكي روندنش به بزرگسالي 

مثل بچه اي كه توي دوسالگي چون يكم زودتر حرف زده و ميتونه راه بره بفرستنش مدرسه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

ولی منم دختر دار بشم ی خاستگار. همه چی تموم تو سن ۱۶سالگیش بیاد میدم بره خونه شوهر 😂😂😂😂😂 نریزین سرم 😂😂😂😂😂😂خوشم میاد بگن مادرزنش جوونه بیشرف😂😂😂😂

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
منم چند شب پیش رفتم عروسی. دختره متولد ۸۴ بود . پسره ۷۹.    اینا چی میفهمن از زندگی ، این ...

مادره شوهر محترم

ملاحظه  سن بلوغ  عروس خانومو نکردن دیگه ...😊😊

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
سلام عزیزم خوبی😍😍 قربونت ممنون ما خوبیم یاس انقدر اذیت میکنه کم‌میتونم بیام😅

آخیش.خدا واست حفظش کنه.حتما ببوسش نه ماچش کن ماچ محکم😗😍

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
منم چند شب پیش رفتم عروسی. دختره متولد ۸۴ بود . پسره ۷۹.    اینا چی میفهمن از زندگی ، این ...

الکککککککیییییی؟؟؟؟؟؟؟بچه خواهرم متولد هشتادوچهاره هنوز توجمع بزرگتراراه نداره هنوز کسی حرفشو جدی نمیگیره میگیم بچس هنو مامانش کارای،شخصیشو یاداوریش میکنه 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
متاسفم واسه پدرومادری ک حتی ب جسم ی دختر ۱۶ساله رحم نمیکنن.روحش ک فنا میشه دیگه😔😔

ای بابا چی میشه گفت نمیتونیم جای اونا باشیم هر پدر ومادری براش خوشبختی بچش مهمه اما تصویر  تعریف آدما از خوشبختی فرق داره 

من فکر ميکنم اينا يه مشت مشکلاته که پشت سر هم ميان. مثلا يه زن و شوهر که هيچ آمادگي روحي و مالي واسه بچه دار شدن ندارن پشت سر هم چند تا بچه ميارن بعد ميبينن نه حوصله واسه تربيت کردنش دارن نه اوضاع مالشون خوبه.اونوقت بچه تا هنوز دست چپ و راستشو تشخيص نميده عروس يا دامادش ميکنن بدون هيچ آمادگي بعد دوباره شروع ميکنن همون بچه رو تشويق کردن که بچه بيار تا سرت گرم بشه و بچه خيلي خوبه و اين چرخه همينطور ادامه داره