2777
2789
عنوان

دیشب عروس۱۶سالش بود😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 6153 بازدید | 184 پست
یعنی خانواده دختر گل و شیرینی میگرفتن زنگ میزدن بیان خاستگاری برادر شوهرت ۳۱ سالتون ؟  

بله دقیق حالا گل و شیرینی نه اما خیلی اومدن و رفتن پیغام فرستادن برادر شوهرمم راضی نبود ولی از بس تو گوشش خوندن تا راضی شد .الانم جوری که شنیدم گفته نمیذارم هیچی تو دلم خانومم بمونه هرچیزی رو اراده کنه فراهم میکنم .خانمش ۱۶ ساله است که فکر کنم تازگی ۱۷ بشه دختر درشت نسبت به همسناش.ما الان با این برادرشوهر قهریم فردا جشن دارن .ما میگفتیم دختره حتما عیبی داره که اینا اینقدر اصرار میکنن بیا بگیرش .

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
جانا سخن از زبان ما میگویی... مادرم همیشه میگفت برای یک خانم موفق حتی در سن ۵۰ سالگی هم مرد من ...

افرین.. دقیقا همینه.. پدر و مادر منم همینارو میگن.. 

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این جور ازدواج ها از چیزی که بیشتر از همه بدم میاد اینه که یه مرد گنده با سن نزدیک ۳۰ خودش چندشش نمیشه بره به یه دختر بچه دست بزنه؟☹☹☹☹

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شما بخاطر ازدواج و تصمیمش باهاش قهرین ؟

سر این شروع شد .ولی برادر شوهرم تمام خوبیهای همسرم رو فراموش کرد و قضیه خانوادگیه 

خوشبحال خانومش

من به شوهرم غر میزنم که تو چرا مثل داداشات نیستی که اینقدر به خانماشون بها میدن .و پول خرجشون میکنن تا چیزی تو دلشون نمونه .اما ما باید حسرت بخوریم فقط

آهاااایی منم 16س ازدواج کردماااا😲

سنتون که بالاتر میره بعد متوجه عواقبش میشید..

سنتون مبشه ۲۴.۲۵ میبینی دخترای هم سن و سالت دارن جوونی مبکنن لذت میبرن از مجردیشون بیرون. گردش. تفریح. ولی خودت نشستی تو خونه و خونه داری و بچه داری میکنی عزیزم اون موقس  که حسرت میخوری ...

اینارو خیلی اطرافم دیدم که دارم میگم

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
و صد درصد با خواست خودم بودازدواجم😲

اولا كه خوشبخت شي. ثانيا اغفال شده، بچه ١٦ ساله چه مي فهمه زندگي چيه! ثالثا اگه زندگيت خوبه، شانس اوردي

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
سنتون که بالاتر میره بعد متوجه عواقبش میشید.. سنتون مبشه ۲۴.۲۵ میبینی دخترای هم سن و سالت دارن جوون ...

بستگی به همسر هم داره

من خودم ۲۴ ازدواج کردم

ولی به همسرم میگم اگه ۱۸ سالگی هم تو رو میدیدم باهات ازدواج میکردم.

توی این ۳ سال به طرز شگفت انگیزی باعث پیشرفت و رشد و  اعتماد به نفس و رسیدن به اهدافم شد

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید