2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم صبحانه بخورم

276 بازدید | 14 پست

بااینکه میدونم برای رشد بچم خیلی خوبه اما تمام سعیمو میکنم بازم میلی به خوردن ندارم بزورم که میخورم احساس بد و حالت تهوع دارم فقط ی لیوان شیرو چندتا خرما میتونم بخورم بنظرتون کافیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم. شير يك غذاي كامله. به خودتون فشار نياريد. در بارداري بدن خودش اونچه  نياز داره رو م ...

وای مرسی کلی کمکم کردی از بس که بهم فشارمیارن صبحانه بخور واقعا نمیتونم از ی طرف مامانم از ی طرف شوهرم موندم بخدا

عزیزم من باردار نبودم مشکل شمارو داشتم اولش چای میخوردم ک بتونم 

چای که بخورم اصلا داغونم معده ام داغ میکنه بدتره 

من از اون دسته ادمام ی قلوپ چای بخورم باید پشتت ی پارچ اب خنک بنوشم تا خنک شم هخخ

من اصصصلا نمیتونستم صبونه بخورم 

حتی اصلا تا ظهر بیدار نمیشدم

الان با این طفل درونم ب جایی رسیدم ک ۶صب از ضعف و گرسنگی میپرم هوا

الانم زیر پتو در حال خوردن نون پنیر گردوام😣

از اول تهوع نداشتم همش گرسنم بود😒

من اصصصلا نمیتونستم صبونه بخورم  حتی اصلا تا ظهر بیدار نمیشدم الان با این طفل درونم ب جایی رس ...

سلامت باشی گلم به خوشی زایمان کنی 

اوایل گرسنم میشه ی چند وقتیه خیلی بی اشتها شدم اصلا میل ندارم

سلامت باشی گلم به خوشی زایمان کنی  اوایل گرسنم میشه ی چند وقتیه خیلی بی اشتها شدم اصلا میل ندا ...

طبیعیه تغییر حال عزیزم. صبور باش. اگه نمیتونی غذا خوب بخوری از مکملا استفاده کن

من فقط یکی غذا اماده کنه بخورم خودمم بخابم . در حدیکه دکتر گفت قرص کوفتم نمیخاد بخوری😂

از اول اینطور بودم😎

مخصوصا اگه نمک و ترشی زیاد باشه.

عزیزم ویتامین B6 میخوری؟ منم همین مشکل شمارو داشتم دکتر بهم این قرصو داد

در ضمن بامیوه صبحتو شروع کن

همون شیرو خرما هم برای معده سنگینه،اونو بذار برای وسط روز

من باگرمک وطالبی شروع میکنم بهترشدم