من امروز رفتم واسه سونوی nt. اول هفته دوازدهم هستم واسه nt زده بود 1.06 ولی گفته nb مشاهده نشد. دارم از سردرد و استرس می میرم تا هفت روز دیگه که جواب آزمایشم بیاد دیونه شدم. کسی بوده که تا حالا این مورد واسش پیش اومده باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این مورد برام پیش نیومده، ولی موردهای اعصاب خوردی دیگه بوده که هی بهم گفتن دوباره باید آزمایش بدی یا بیای سونو...هربار هم آخرش جواب خوب بوده، فقط پشت هم زجر کشم کردن....شما هم تا وقتی هیچی قطعی نیست نگران نباش...ایشالا که مشکلی نیست...
تو مث چند ماه پیش منی.برا منم ان تیو زده بود.اما ان بیو نوشته بود تو این هفته ها بررسی نمیشه.منم خیلی گریه کردمو غصه خوردم.اما تو انومالی ان بی رویت شد خداروشکر عددشم زده بود.توام مطمعن باش دیده میشهذچند هفته صب کن خب.تازه من موضپعای دیگه انذهفته های بعد براش پیش اومد کیست تو سرشو جفت سرراهیویوو....خدا رحم کرد خداروشکر.الانم رشدش دو هفته کمتر سنشه خیلی غصه میخورم