2777
2789
روزی شاید باورت نشه ۴_۵ تا از این بطری اب معدتی بزرگا میخوردم هندونه فراوووون خوردم ولی زیاد نشد همو ...

بچت سالم دنيا اومد؟؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
بچت سالم دنيا اومد؟؟؟

بله عزیزم سالم سالم سالم فقط کم وزن بود هفته ۳۸ با وزن ۱۵۰۰😢😢با قد ۳۹ سانت😢😢ولی الان ماشالله قدش بلند شده و ۱۱ کیلو وزنشه ۲/۵ سالشم هست🤗🤗🤗ماشالله بلبل زبون

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم سالم سالم سالم فقط کم وزن بود هفته ۳۸ با وزن ۱۵۰۰😢😢با قد ۳۹ سانت😢😢ولی الان ماشالله قدش ...

چرا انقذر كم وزن؟

دعا كن بچه منم به وقت دنيا بياد دارم ميميرم😭

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
چرا انقذر كم وزن؟ دعا كن بچه منم به وقت دنيا بياد دارم ميميرم😭

تو سونویی که اخر انجام دادم گفتن که بند نافم خونرسانی کافی نمیکنه بخاطر اون کم وزن هست

ان شالله صحیح و سالم بچتو بدنیا بیاری عزیزم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

تو سونویی که اخر انجام دادم گفتن که بند نافم خونرسانی کافی نمیکنه بخاطر اون کم وزن هست ان شالله صحی ...

خيلي استرس دارم خيلي

سلام عزیزم

از کجا فهمیدی اب دور بچت کم شذه؟؟ سونو دادی یا خودتم احساس کردی کم شده؟؟؟؟

من زیر شکمم شل شده نمیدونم امکان داره اب بچه کم شده باشه هفته قبل سونو دادم اب دور بچه ۱۰ بود الانم یکم نگرانم

سلام عزیزم از کجا فهمیدی اب دور بچت کم شذه؟؟ سونو دادی یا خودتم احساس کردی کم شده؟؟؟؟ من زیر شکمم ...

اب دور بجه از هشت بالاتر نرماله،ولی شماهم که ده بودی مرز هستی اب باید زیاد بخوری،سونو بهم گفت،البته حرکات بچه کم شده بود و شکمم هم شل شده بود سفت نبود 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
اب دور بجه از هشت بالاتر نرماله،ولی شماهم که ده بودی مرز هستی اب باید زیاد بخوری،سونو بهم گفت،البته ...

ببخشید عزیزم شکمت شل شده بود تا چه حد؟؟و کجاش؟؟

من زیر شکمم شل شده البته زیاد زیاد نیست اب میخورم زیاد سفت میشه

بعدش به شما دارو دادن یا فقط اب خوردی؟؟

اب دور بجه از هشت بالاتر نرماله،ولی شماهم که ده بودی مرز هستی اب باید زیاد بخوری،سونو بهم گفت،البته ...

من قند بارداریم دارم ابمیوه نمیتونم بخورم یا دلسترو هندونه. حرکات بچمم از اول کم بودش یه روز حرکت داره یه روز نه نمیتونم از روی حرکاتش تشخیص بدم

من قند بارداریم دارم ابمیوه نمیتونم بخورم یا دلسترو هندونه. حرکات بچمم از اول کم بودش یه روز حرکت دا ...

فقط اب بخور روزی بیست تا لیوان 

ببخشید عزیزم شکمت شل شده بود تا چه حد؟؟و کجاش؟؟ من زیر شکمم شل شده البته زیاد زیاد نیست اب میخورم ز ...

فقط اب خوردم زیاد میخوردم بالای بیست لیوان

وای چخبره ۲۰ تا ؟؟؟ من به زور ۷تا اگه بخورم. چند روز اینطوری خوردی؟ الان چند هفته ای عزیزم؟؟؟

کسانی که اب کیسه شون نرماله،روزی یازده لیوان باید بخورن بقیه که کم هست تا بیست تا