2777
2789
ببخشین سونو تو چند هفته رفتی که گفت مایع دور جنینت کمه؟

تو 29فکر کنم بود که رفتم گفت نرماله،هفته سی حرکاتش کم شد رفتم گفت ابش هشت شده،به یک هفته ابش کم شده بود راستش یک هفته خیلی بیرون میرفتم کار واسم پیش اومده بود

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
وای چخبره ۲۰ تا ؟؟؟ من به زور ۷تا اگه بخورم. چند روز اینطوری خوردی؟ الان چند هفته ای عزیزم؟؟؟

عزیزم الان یکماه دارم میخورم از هشت تازه شده ده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما آب زیاد بخور من سر دختر اولین ۸ بود دکترم گفت اب زیاد بخور من میخوردم ولی فعالیتم هم زیاد بود وقتی رفتم برای زایمان چون درد نداشتم رفتم سونو آب دور بچه خیلی کم شده بود وقتی کیسه ابمو زد اصلا آبی نیومد بیرون حتی یه قطره نتونستم طبیعی زایمان کنم وقتی به دنیا اومد کل بدنش چروک بود وزنشم ۲۷۰۰ بود خوب رشد نکرده بود

عزیزم الان یکماه دارم میخورم از هشت تازه شده ده

مرسی عزیزم. من استراحت مطلقم اب که زیاد میخورم سرویسم باید زیاد برم امروز فک کنم تونستم ۱۰ تایی تا الان بخورم

انشاالله بسلامتی عزیزم کوچولوتو بغل بگیری واسه منم دعا کن

مرسی عزیزم. من استراحت مطلقم اب که زیاد میخورم سرویسم باید زیاد برم امروز فک کنم تونستم ۱۰ تای ...

ممنون عریزم همچنین شما

سلام 

منم یکشنبه رفتم سونو چکاب،که سونوگراف گفت مایع دور جنین کم شده ۸۰ میل

دکترم آمپول بتامتازون داد و سه تا سرم که یه روز در میون بزنم،روزی ده لیوان آب میخورم

تا ده روز دیگه دوباره برم سونو

خدای بزرگ و مهربونم بخاطر هر آنچه داده و نداده ای هزاران بار شکرت💚💚💚
یکم استرس دارم،نمیدونم چرا یهو مایع کم شد راستی سونو هم سن جنین و ۵ روز بیشتر زده

چون هواگرمه،روزی یازده لیوان نیازه بدنته،شما تا بیست لیوان باید اب بخوری،درست میشه،،،چندهفته ی؟