2777
2789
عنوان

بسه این همه زجر خدا بسمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان فقط دارم داد میزنم حالم خیلی بده

منم داغونم دوستم بازم تو تونستی شوهرتو درست کنی من که طرفم عوضی به تمام معناس دارم جدا میشم گاهی اوقات منم شک میکنم به وجود خدا میگم وقتی یه بندش اینقد داغونه پس خداکجااااست

.....

زندگی هیچکس بی مشکل نیست هر کسی به نوعی ولی شما هم به جای داد زدن اروم باش استرس دور کن هر ماه فقط 25 درصد شانس باروری هست دوری از فست فوود دوری از استرس خوردن ویتامین و غذا سالم شانس بارداری بیشتر میکنه من که خیلی سر بچه دار شدن اذیت شدم الان هم به نوع دیگه ای دارم اذیت میشم ولی خب زندگیه دیگه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دیگه به یودن خدا شک دارم این همه التماسش کردم این همه دردو به امید خوشحالی تحمل کردم اما کو؟  ...

تجربه بهم ثابت کرده هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نخواه بدجور پشیمونت میکنه از خواستت .چون اونی رو که خدا میبینه تو نمیبینی 

منم داغونم دوستم بازم تو تونستی شوهرتو درست کنی من که طرفم عوضی به تمام معناس دارم جدا میشم گاهی اوق ...

میدونم چقدر سخته

امیدوارم ارامش و خوشحالی به زندگیت برگرده

منم الان شک کردم به بودنش😭😭

تجربه بهم ثابت کرده هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نخواه بدجور پشیمونت میکنه از خواستت .چون اونی رو ک ...

من که خدایی چیزی را به زور ازش نخواستم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد امیدوارم بفهمم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
زندگی هیچکس بی مشکل نیست هر کسی به نوعی ولی شما هم به جای داد زدن اروم باش استرس دور کن هر ماه فقط 2 ...

باور میکنی هرچی بگی رو رعایت کردم

هرکاری از دستم برمیومد کردم

ولی نشد که نشد

سهم من مادر شدن نصفو نیمه شد

تجربه بهم ثابت کرده هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نخواه بدجور پشیمونت میکنه از خواستت .چون اونی رو ک ...

من چیزیو ازش به زور نخواستم

همه حرفم اینه که بعد از این همه زجر و سختی حقم خوشحالی نیست؟ 

باور میکنی هرچی بگی رو رعایت کردم هرکاری از دستم برمیومد کردم ولی نشد که نشد سهم من مادر شدن نصفو ...

نگو اینو همین سهم من مادر شدن نصفه و نیمه را حذف کن از کلماتت عزیز دلم ریلکس باش راحت و اقدام ات ادامه بده ریلکس باشی خیلی چیزا حل میشه 

من چیزیو ازش به زور نخواستم همه حرفم اینه که بعد از این همه زجر و سختی حقم خوشحالی نیست؟ 

دقیقا میفهم چی میگی

منم داغونم دوستم بازم تو تونستی شوهرتو درست کنی من که طرفم عوضی به تمام معناس دارم جدا میشم گاهی اوق ...

یه چیزی بگم ناراحت نشی نگی نفسش از جای گرم بلند میشه؟

ببین خدا چقد دوستت داره که نخواسته با بچه زنجیر کنه پاتو تو زندگی باآدمی که بقول خودت عوضیه 

الان خیلی خانما میخوان مثل تو بچه نداشتن تا مجبورنبودن با عوضی زندکی کنن