2777
2789
عنوان

بسه این همه زجر خدا بسمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 73 پست
ای کاش این سختیا تموم بشه زودتر ای کاش منم زودتر این دردام تموم بشه هزار بار زمین خوردم ولی بازم ب ...

بهش امید بده روحیه بده شما خانم خونه هستی میتونی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
استارتر عزیز منم زندگی و گذشته بدی داشتم ولی هیچ وقت اینجا نه جار زدم نه تعریف کردم که اگه تعریف کنم ...

اما فعلا من فقط 8 ساله دارم سختی میکشم

پس کی اون آسانی میرسه؟ 

منم جار نزدم

فقط انقدر دلم پر بود کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما فعلا من فقط 8 ساله دارم سختی میکشم پس کی اون آسانی میرسه؟  منم جار نزدم فقط انقدر دلم پر ...

دردل کن اشکالی نداره ولی هیچوقت نا امید نشو 8 سال عزیزم خیلی ها هستن بیشتر از این تو سختی بودن گلم فقط نا امید نشو

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

امیدوارم ارامش به دلت برگرده که اگه برگرده خیلی چیزا تو زندگی ات درست میشه موفق باشی عزیز

بهش امید بده روحیه بده شما خانم خونه هستی میتونی

دیگه چقدر امید بدم

چون میدونه واریکوسل داره و اسپرماش ضعیفه خیلی خودشو اذیت میکنه

یه بار گریه کرد گفت ببخش که به خاطر من انقدر درد میکشی

اون لحظه با تموم وجودم شکستم

اما فعلا من فقط 8 ساله دارم سختی میکشم پس کی اون آسانی میرسه؟  منم جار نزدم فقط انقدر دلم پر ...

منظور من از جار زدن شما تبودی که!!! اونایی که صفحه صفحه داستانشونو مینویسن

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دیگه چقدر امید بدم چون میدونه واریکوسل داره و اسپرماش ضعیفه خیلی خودشو اذیت میکنه یه بار گریه کرد ...

خب عزیز دلم ویتامین ای بخوره و اسید فولیک البته تو ویتامین ای نباید زیاده روی بکنه مثلا سه ماه بخوره و اقدام کنید اگه نشد قطع کنه یک ماه و دوباره شروع کنه ویتامین سی هم بخورین هر دو بعد ببخشید این میگم یک شب در میون باید اقدام کنید نه هر شب چون ایشون ضعیفه گرید واریکوسل چنده با قرص ال کارنیتین شاید حل بشه اگه نه عمل چاره کاره 

خب عزیز دلم ویتامین ای بخوره و اسید فولیک البته تو ویتامین ای نباید زیاده روی بکنه مثلا سه ماه بخوره ...

عمل کرده تاثیر نداشته

ویتامین ای و سی خورده فایده نداشته

اقدامامون هم خیلی با برنامه و یک شب در میون یا حتی دو شب در میون بود

ولی بازم نشد که نشد

عمل کرده تاثیر نداشته ویتامین ای و سی خورده فایده نداشته اقدامامون هم خیلی با برنامه و یک شب در می ...

بازم ادامه بده مخصوصا ویتامین ای را ..........

ببخشید من بد متوجه شدم

ببین عزیز دلم همسرت دوباره بررسی کنه بره دکتر ببینه چرا خوب نشده دکتر خوب بره البته ارزش داره ها دکترهای خوبی هستن تهرانی اگه اره دکتر محسن ایتی دکتر خوبیه اورولوژیسته تو بیمارستان مهر هم میشینه منتها خب باید وقت بگیری چند وقت قبلش 

پس دیگه کی؟  چرا از لحظه تصمیم من همه لایق مادر شدن بودن فقط من بی لیاقت و اضافیم؟

اینطوری نگو عزیزم لیاقت تو از همه بیشتره،میدونم هرچی بگم دردتو کم نمیکنه و شعار حساب میکنی ولی هرکه دراین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند😢

اینطوری نگو عزیزم لیاقت تو از همه بیشتره،میدونم هرچی بگم دردتو کم نمیکنه و شعار حساب میکنی ولی هرکه ...

من انقدر تو این چند وقت تو سختی بودم که یه وقتایی میگم. میشه خدا دوستم نداشته باشه؟ 

عزیزم منم تو سختیا ازاین حرفها زیاد زدم و باخدا زیاد دعوا کردم ولی بعدش خدا حسابی شرمندم کرده. باورکن خودمم زندگی سختی داشتم طعم انتظارهم کشیدم شعارنمیدم.انشاالله خدا بزودی زود بهت نظرکنه زندگیت زیر و رو بشه