2777
2789

بهم پیام نمیده زنگ نمیزنه هروقت دعوا کنیم سر این موضوع یکی دو روز زنگ پیام میده دیگه دوباره بر میگرده سر تنظیمات قبلی خونمون نمیاد بهم کادو نمیده ناراحت باشم تلاشی نمیکنه خوشحالم کنه حس میکنم انگار هیچ ذوقی نداره اینم بگم عقدیم و قبل از عقد خیلی ادعای عاشقی داشت عقد کردیم کلا عوض شد چرا مردان اینجورین تا بدستت میارن دیگه ولت میکنن فک میکردم این تازه عقد کرده ها ذوق دارن و باهم خوبن ولی این آدم انگار نه انگار تازه توی اینستا پست های عاشقانه لایک میکنه ولی هیچکدوم رو برای من نمیفرسته گیج شدم اون موقع اونقد ادعای عاشقی داشت الان چرا اینجوریه 🥲💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم تو دسترسش نباش

نیستم اصلا حتی یه شهر دیگه ام الان امتحان کردم بهش پیام ندم هیچ خبری ازش نیست مامانم هم پشت اونو میگیرع میگه اون بلد نیست تو باید لوندی بلد باشی یاذش بدی ولی تو کتم نمیره این موضوع

منم تو شرایط تو اماگه بدونی چقدر تلاش کرد واسه بدست آوردنماما الان ....

این رفتارش باعث شده افسردگی شدید بگیرم حالم اصلا خوب نیست همیشه شبا گریه میکنم لعنت بهش که انقد ناحق و نابوده دارم عذاب میکشم لعنت به باعث و بانیش انقد زود وارد همچین منجلابی شدم