2777
2789
عنوان

بسه این همه زجر خدا بسمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 73 پست
عزیزم با این همه ناراحتی و ناامیدیو حس بدی که تو داری باردار نشدنت طبیعیه . به خودت بیا یکم آروم باش

امروز خبر بارداری اخرین دخترخالمو شنیدمو حالم به هم ریخت

وگرنه امروز داشتم با ذوق برای تولد سوپرایزی مامانم که میخوام فردا بگیرم تدارک میدیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز خبر بارداری اخرین دخترخالمو شنیدمو حالم به هم ریخت وگرنه امروز داشتم با ذوق برای تولد سوپرایز ...

براش خوشحال باش عزیز دلم به زودی قسمت خودت هم میشه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.
تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نگو اینو همین سهم من مادر شدن نصفه و نیمه را حذف کن از کلماتت عزیز دلم ریلکس باش راحت و اقدام ات ادا ...

کدوم اقدام؟ 

تازه سقط کردمو فعلا اجازه اقدام ندارم

چی میشد منم راحت باردار میشدم؟

چی میشد منم زجر نمیکشیدم؟ 

عزیزم استاتر جون  باور کن هر کدوم از ما یه جور مشکل داریم .  تو اووج نا امیدی خداروشکر ک ...

موافقم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
امروز خبر بارداری اخرین دخترخالمو شنیدمو حالم به هم ریخت وگرنه امروز داشتم با ذوق برای تولد سوپرایز ...

خوب تو این دنیا روزی هزار نفر باردار میشن هزار نفرم بچشونو از دست میدن قرار نیست این خبرا مارو درگیر کنه که . چیزی که واست الان خیلی مهمه آرامشه . 

این نیز میگذرد 

عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه خیلی ها مشکل دارن و خیلی ها هم مشکل شما رو دارن و شما تنها نیستی  سعی کن قبل بارداری با یک پزشک ماما مشورت کنی و توکلت ب خدا باشه بدون که خدا بزرگه و ان شاءالله که یک فرزند صالح و سالم نصیبت بشه

من چیزیو ازش به زور نخواستم همه حرفم اینه که بعد از این همه زجر و سختی حقم خوشحالی نیست؟ 

از کجا میدونی با بچه خوشحال خواهی شد؟

شاید هنوز وقتش نرسیده

شاید با بچه انقدر زندگیت بدتر میشه که خدا نیاره

من چیزی رو به زور خواستم و شد ناله کردم که اگر دوسم داشتی این خواستمو میدادی و داد

الان مثل چی پشیمونم اما میتونم برگردم به گذشته؟؛

نه هیچوقت میسوزم و مییازم

کاش هیچوقت اصرار نمیکردم

الان هرخواسته ای دارم میگم خدایا اگر سعادت دنیا و آخرتم در رواشدنسه روا بکن اگر نه نمیخوام

کدوم اقدام؟  تازه سقط کردمو فعلا اجازه اقدام ندارم چی میشد منم راحت باردار میشدم؟ چی میشد من ...

منظورم اینه که بعد اینکه استراحت کردی و خواستی اقدام کنی بعد 3 یا 6 ماه  ریلکس باش عزیز دلم من تا ماه 6 دوقلو تو دلم بود خیلی سخته که هنوز بعد این همه سال یادم نرفته من حتی لگد زدن هاشون را هم یادمه گلم الانم باید خودت سر گرم کنی تا شاد بشی 

خوب تو این دنیا روزی هزار نفر باردار میشن هزار نفرم بچشونو از دست میدن قرار نیست این خبرا مارو درگیر ...

من واسه خودم دارم اشک میریزم

نه به خاطر باردار شدن دخترخالم

واسه حال خودم دارم ضجه میزنم

از کجا میدونی با بچه خوشحال خواهی شد؟ شاید هنوز وقتش نرسیده شاید با بچه انقدر زندگیت بدتر میشه که ...

میدونم حرفت میفهمم اتفاقا منم دوقلو هام دختر بودن از دست دادم بعدا گفتم دیگه نمیگم چی بهم بدی هر چی خودت میدونی پسر داد بهم ولی پسرم اوتیستیکه من که دیگه این به خودش سپرده بودم حتی قید جنسیت را هم زده بودم