2777
2789
عنوان

بسه این همه زجر خدا بسمه😭😭

905 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها

دلم داره از غصه میترکه😭😭

اصلا خدایی هست؟ 

اصلا منو التماسامو زجر کشیدنامو میبینه؟

اصلا صدامو میشنوه؟ 

مگه من چه گناهی کردم که فقط سختی و زحر کشیدن حقمه؟😢

تو این 8 سال و نیمی که ازدواج کردم 4 سالش پر از درد و زجر بوده، کارم به طلاق کشید ولی با هزار جور درد کشیدن و چمگ و دندون زندگیمو از نو ساختم، زندگیمو حفظش کردم. دوسال طول کشید تا زندگیم روال عادی بگیره و از لحاظ روحی حالم خوب بشه😔

الانم 2 ساله دارم با هر لحظه درد کشیدن منتظر مادر شدنمم و 2 بار باردار شدم ولی سقط شدن😭😭

تو این دو سال تمام دخترخاله هام و دخترعمه ام و پسرعمه هام و جاریم برای بار سوم و زنداداشم باردار شدنو بعضیاشون بچه هاشون به دنیا اومدن. 

چرا؟ 

مگه تقصیر من چیه؟ 

من سهمی از خوشحالی نباید داشته باشم؟ 

بسمه

دارم ضجه میزنم😭😭😭😭

به وقتش نوبت شما هم میشه‌

خداروشکر باردار میشی مهم اینه

سقط که همه دارن نمیکن والا

نگران نباش

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✅بهترين راه كسب درامد اينترنتي-تست شده✅

‎♻️ با قابليت برگشت وجه در صورت عدم رضايت♻️

‎🗣 پشتيباني ٢٤ ساعته بغير از روزهاي تعطيل🗣

‎‼️روزانه حداقل٢٠٠هزار تومان‼️

‎👇🏻ميتوني خودت ببيني👇🏻

http://opizo.me/neAqnV

عزيزم ناراحت نباش خدا بزرگه دليل سقطت جي بود

دیگه به یودن خدا شک دارم

این همه التماسش کردم

این همه دردو به امید خوشحالی تحمل کردم

اما کو؟ 

کجاست سهم خوشحالی من؟ 

بار اول که خود به خود سقط شد

بار دوم که سه هفته پیش بود ساک بارداریم رشدش تو 5 هفته متوقف شده بود😭😭😭

سلام عزیزم فقط بهت بگم من سه بار باردار شدم دو بارش ناموفق بود حتی بارداری دومم دوقلو بودن دختر تو ماه 6 از دست دادمشون بماند چه مکافاتی کشیدم سرشون الان هم پسر دارم ولی اونم یک فرشته اوتیستیکه عزیز

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
به وقتش نوبت شما هم میشه‌ خداروشکر باردار میشی مهم اینه سقط که همه دارن نمیکن والا نگران نباش

پس دیگه کی؟ 

چرا از لحظه تصمیم من همه لایق مادر شدن بودن

فقط من بی لیاقت و اضافیم؟ 

پس دیگه کی؟  چرا از لحظه تصمیم من همه لایق مادر شدن بودن فقط من بی لیاقت و اضافیم؟

دیوونه همین که نابارور نیستی خداا شکر کن

برو ببین مشکل چیه درمان کن

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹