2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه تاپیک خوندم که خیلیا تونستن ارتباط بگیرن من همه مراحلو درست میرم ولی نمیبینمش

چیو ببینی؟

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

یه بچه کوچیک فک کنم باید ببینی که کودک درونته

سعی کردم با ذهن خودم اون بچه رو تصور کنم ولی نتونستم .....یکم حسش میکنم اما ارتباط قوی یا اینکه ببینمش نمیتونم بگیرم ......

ایا روشی رو سراغ داری بتونم ببینمش شاید اشنباه انجام میدم

چیو ببینی؟

ما یه ضمیر اگاه داریم یه ضمیر ناخوداگاه که از بدر تولد در وجودمون بوده ما میتونیم باهاش ارتباط بگیریم ......همون کودک درونه .....میشه دیدش اما من روش اشتباه رو رفتم نمیتونم ببینمش

ما یه ضمیر اگاه داریم یه ضمیر ناخوداگاه که از بدر تولد در وجودمون بوده ما میتونیم باهاش ارتباط بگیری ...

من چندسال پیش کتاب نیمه تاریک وجود رو شروع کردم یه چند فصلی که رفتم جلو رسیدم به یه مدیتیشن که توش کودک درونم رو دیدم. خیلی جالب بود ...کلا اگه کتاب نیمه تاریک وجود رو بخونی خودش برای زندگیت خیلی مفیده

ما یه ضمیر اگاه داریم یه ضمیر ناخوداگاه که از بدر تولد در وجودمون بوده ما میتونیم باهاش ارتباط بگیری ...

آها نشنیده بودم به کودک درون بگن ناخودآگاه 👌🏻

من کودک درونم رو بارها دیدم

شاید مسئله ای وجود داره که بهت اجازه نمیده ببینیش

یادمه وقتی بعد از مدت طولانی مراقبه کودک درون انجام دادم چهره کودک درونم رو نمیدیدم

بدنش رو میدیدمش ولی چهره اش مشخص نبود

بعد از کلی صحبت کردن باهاش تونستم چهره اش رو ببینم

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه