2777
2789
عنوان

فیلم های پوچ و بی محتوای ترکیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3332 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همش توهم توطئه داریم

فیلم می سازن برای کسب درآمد و میفروشن به هر کشوری که بخواد

تبلیغ کشورشون میشه برای جذب توریست

ما اینجا اینهمه جاذبه توریستی داریم یکیش تو فیلمها نیست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
چون به سفارش حامیان مالیشون واسه ایرانیا ساخته میشه

اگه واقعا اینو قبول کنیم که سفارشی ساخته میشه اسمش میشه جنگ نرم

اینقدر قشنگ خیانت و حرام زاده بودن رو جا انداخته که حالا اسم فیلمش یادم نیست ولی واقعا خواستم بدونم که فرهنگ خود ترکیه هم همینه یا نه

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

واقعا عجيبه حرفتون😨😨😨😨😨😨😨😨😨

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اگه واقعا اینو قبول کنیم که سفارشی ساخته میشه اسمش میشه جنگ نرم اینقدر قشنگ خیانت و حرام زاده بودن ...

من که ازشون بی بند وباری ندیدم فقط آخرشبا تو دیسکو بودن اونم دخترا سنشون قشنگ بالای 20بود میرقصیدن ومشروب میخوردن نه ایران که دختر 12ساله دوست پسرداره

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
ببخشید این طرز فکر که دنیا نشسته برا اینکه ایرانوو خراب کنه از چیه اخه...این پخشش بخاطر جدابیتیه که ...

نکته خوبی گفتی که خیانت برا ما جذابه😐😑

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

شماهایی که میگین این سریال های ترکی رو فقط بخاطر ایرانیا میسازن اگه ماهواره دارین یه سر به ترکست بزنین میبینین همه این سریال هارو خود شبکه های ترکیه هم نشون میدن

حالا نه که اصلا تو فیلما و سریال های ایرانی اصلا مسائل خیانت و دوست پسر اینا نیست خیلی پاک هست سریال هامون

ما همش توهم توطئه داریم فیلم می سازن برای کسب درآمد و میفروشن به هر کشوری که بخواد تبلیغ کشورشون م ...

جالبه که هیچی نداریم جز توهم توطئه یسری افکار بخوردمون دادن..زاپنو چین و هزار کشور از مابالاترن منتها همه دنیااا کاراشونو گذاشتن زمین ماهارو بصورت نرم از راه بدر کنن عجببب

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
دولت ترکیه اجازه پخش به خیلی از فیلمارو نداده تا تو تلویزیون ملیشون پخش کنن البته طبق چیزی که من از ...

عزيزم من همه اين سريالا تو تركيه ك زندگي ميكردم دنبال ميكردم

دقيقا بعد چند سال حتي كوزي و گوني هم نشون ميداد 

تكتك سريالا رو من ادامه شو اونجا ديدم 

اين چه حرفيه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عجب طرز فکری😐یعنی اونقدر مملکت های دیگه مثل ایرانیا بیکارن بشینن برا از راه بدر بردن بقیه فیلم و سریال بسازن