2777
2789
عنوان

فیلم های پوچ و بی محتوای ترکیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3332 بازدید | 72 پست
حالایه سوال دوستان...جدای این موضوع. شما چه فیلم وسریالایی روازچه کشورایی رومیبینین؟ بیننده بایدخو ...

به نظر من سریالای امریکایی چه از نظر کیفیت ساخت چه منطق داستانی واقعا عالی هستن،به علاوه فیلمهای اروپایی به خصوص کارگردانهای معروفش واقعا مضامین جدی و جالبی دارن

ممنون از اینکه وقت گذاشتی من هیچ پدروشتگی با ترکیه ندارم  اما مثله بعضی دوستان نمیتونم راحت ق ...

خواهش میکنم گلم  درادامه کامل توضیح دادم 

مثلا الان من خبر دارم دوتا فیلم داره پخش میشه یکیش درباره حرم سراست که عین خرم سلطانه به تبع خیانتم داره 

یکیش دوتا دختر پسرن که خاطر همو میخوان و خیانتم نمیکنن 

بقیشونم فعلا هنوز شروع نشده به اونصورت از شهریور شروع میشن 

این حجم از خیانت رو یهویی پخش نمیکنن 

این جم تی ویه که کلا همرو با هم یجا قاشق قاشق به خورد مردم میده صدرصد تاثیر میزاره 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم گلم  درادامه کامل توضیح دادم  مثلا الان من خبر دارم دوتا فیلم داره پخش میشه ی ...

اگه خودمون سریالای خوبی داشتیم اینطور نبود من خودم کانالای ایران رو میچرخم هیچی گیرم نمیاد میشینم پا اینا

بعد هر جلسه کلی مدل مو و ارایش و لباسای جذاب و جدید میپوشن منکه زنم از دیدن زن هاشون لذت میبرم توی دلم میگم وای چه موهایی چه صورتی 

یا نوع فیلمبرداری شون خلاصه که جذابه خیلی زیاد

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
ولی من دوسشون نداشتم توکشورشون حس خفگی دست میداد بهم یه حس غریبی خیلی بد 😖ولی بسیار زیبا بامردمی با ...

عزیزم اینجام کلاه بردار داره ولی نه اندازه ایران😄

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
دولت ترکیه اجازه پخش به خیلی از فیلمارو نداده تا تو تلویزیون ملیشون پخش کنن البته طبق چیزی که من از ...

اردوغان حزب اللهیه زنشم با حجابه 

خوشش نمیاد از این چیزا

فقط ترکیه نیست که کلمبیا وکره هم

هم فیلم خوب دارن هم بد این کانالا میان بدترینای تمام کشورارو انتخاب میکنن پخش میکنن 

ترکیه نقشه ای نکشیده کره و مالزی و امریکا هم قصد حمله به ایرانو ندارن این خود ایرانیان که دارن مملکت رو ویرون میکنن 

این از اون فیلمای محمد رضا شریفی نیای کثیف زن باز صیغه  باز اینم از جم تی وی 

دیگه چی از بنیان خانواده میمونه؟

فقط ترکیه نیست که کلمبیا وکره هم هم فیلم خوب دارن هم بد این کانالا میان بدترینای تمام کشورارو انتخا ...

والا نمیدونم شریفی نیا چطوره

ولی اینکه هرکی از راه میرسه یه چنگی به فرهنگمون میزنه عادی شده

اصلا بدنه فرهنگیمون آسیب پذیر شده

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
والا نمیدونم شریفی نیا چطوره ولی اینکه هرکی از راه میرسه یه چنگی به فرهنگمون میزنه عادی شده اصلا ب ...

بخدا اینهمه خیانت نبود تو ایران 

بودخدایی؟ نبود 

ترکیه انقدر خیانت نداره که ایران داره 

وقتی  مثلا یه پسر  از ده سالگی نشسته پای فارسییی وان 

تا الان که بگو مثلا بیست وچند سالشه داره جم میبینه خواه ناخواه تو ذهنش جا میفته که برو حالشو ببر خیانت کن به درک زنت غلط کرد حرف بزنه 

ادمیزاد همینه دیگه میگین گیاه با اهنگ طرز رشدش متفاوت میشه با ناسزا هم متفاوت رشد میکنه خب ادمیزادم همینه اگه هرروز تو کلت بکنن خیانت قشنگه و خوبه یجور دیگه بزرگ میشی و یجور دیگه رفتار میکنی 

بخدا اینهمه خیانت نبود تو ایران  بودخدایی؟ نبود  ترکیه انقدر خیانت نداره که ایران داره&n ...

خیانت بوده همیشه ولی الان بیشتر به چشم میاد خب به همون نسبت هم جمعیت کشور زیاد شده نسبت به ۴۰ سال پیش

حس میکنم این دوگانگی بین جهانی شدن و اداب دینی مون داره ادمارو دو رو میکنه و مستعد که مثلا فلان سریال از فلان کشور راحت تغییر و نفوذ میکنه روشون

ما همش توهم توطئه داریم فیلم می سازن برای کسب درآمد و میفروشن به هر کشوری که بخواد تبلیغ کشورشون م ...

عزیزم شمام توهم ساده انگاری دارین ببخشید البته!

چرا باید این همه دوبله و ساعت پخش و کیفیت پخش عالی رایگان برامون باشه؟

ترکیه و کمپانی جم عاشق چشم و ابروی مان؟

میدونین چقد هزینه داره هر یک دقیقه ی پخش؟

واقعا نظر سنجیده و عاقلانه ای بود👌👌👌👌

ممنونم عزیزدلم😍😍🌷🌷