2777
2789
عنوان

فیلم های پوچ و بی محتوای ترکیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3332 بازدید | 72 پست
چرا میخوای مشکلات ترکیرو حل کنی؟ خودمون کم مشکل داریم؟مشکلات اینجارو حل کن ادم چه چیزا که نمیشنوه ...

وا به ترکیه کار نداریم دقت کن عزیزم درباره سریالاشون که توی کشورمون مد شده حرف میزنیم اتفاقا چون مهمه😑😑😑 

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
چون به سفارش حامیان مالیشون واسه ایرانیا ساخته میشه

بعد اصلا این حجم سنگین از فیلم پخش نمیشه مثلا میگم کانال دی هرشب یه فیلم جدید داره یعنی پنج شب فیلم ترکی داره یه شب فیلم خارجی با دوبله ترکی یه شبم کلیپای طنز داره 

یعنی پنج تا سریاله که هر کدوم هفته ای یبار پخش میشه

مردمشم همشونو نمیشینن ببینن انتخاب میکنن یکی یا دوتاشو میبینن 

فاکس تی وی هم همینجوریه بعد مثلا یه فیلم بود ماه پیش فصل یکش تموم شد من دو سه قسمتشو دیدم اینجوری بود که ادم خیانت کار به سزای عملش رسید

یه فیلم دیگه هم بود که دوتا خیانت کارو تایید میکرد که مردم اصلا نگاهش نمیکردن از هرکی پرسیدم گفت نمیبینم 

ولی فیلمایی که ایران میزاره خیانتکارا با خوشی و شادی بدون هیچ مشکلی به هم میرسن هرشبم یه قسمت ازش میزاره 

شبی پنج تا فیلم میزارن هر پنج تاشم هر روز هفته پخش میشه مضمون همشونم خیانته و موفقیت ادمای کثیف😐

تو ترکیه از هر ده تا فیلم یکیش مضمون کثیف داره 

که اونم الان من خیلی وقته ندیدم همچین فیلمی بزارن 

و اگرم بزارن مردمش نگاه نمیکنن

این جم تی وی قشنگ نشسته انتخاب کرده فیلمایی که توش هرزه گری موج میزنه رو هرشب میکنه تو حلق مردم 

خب خواه ناخواه خیانت عادی میشه دیگه 

منی که تا ایران بودم هرشب پای جم تی وی بودم یه عالمه فیلمای اینجوری میدیدم و الانم ترکیم دارم بطور متفاوتی فیلم میبینم اینو میگم 

چرا این فیلما رو مردمش تاثیر نمیزاره یا کمه چون با هدف خاص هرشب کارای اشتباه رو تو مغزشون فرو نمیکنن گهگاهی شاید واسه تنوع یه همچین چیزی ببینن و فراموشش کنن ولی جم تی وی ایرانی داره فرهنگ خیانت و زنا رو تو مردم جا میندازه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که ازشون بی بند وباری ندیدم فقط آخرشبا تو دیسکو بودن اونم دخترا سنشون قشنگ بالای 20بود میرقصیدن و ...

والا منم 3 بار مسافرت رفتم ترکیه هربارم یک هفته موندم کلا هم بیرون بودیم کوچکترین بی بندوباری ندیدم.اما اما اما امان از ایرانیا تنها مشکل سفر ما متاسفانه یکی دوتا ایرانیه کثیف بودن

ولی مردم ترکیه ادمای خیلی ساده پوشی هستن پولداراشونم اونطوری که تو فیلم نشون میده نیستن درکل اینجوری فیلم میسازن برای فروش فیلم وگرنه کجای دنیا یه زن با کفش پاشنه بلند وارد زندان میشه که تو سریالای ترکی اینطور موارد دیده میشه😶 

فیلماشونم همه جای دنیا فروش میره هرشبکه ی مستقلی با هر زبانی که بخاد بخره

نکته خوبی گفتی که خیانت برا ما جذابه😐😑

جنگ عاطفی کلا جذابه برای موضوع فیلم همه دنیام همینه فیلم عاشقانه همه پسنده نه برای ماااا صرفا

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

واي من اونجا زندگي كردم كلي دوست ايراني و تركي داشتم 

اصلا اين توهماتو نميتونم قبول كنم ك چطوري شستشوي مغزي ميدن مردمو 

من از اين تاپيك برم تا سكته نكردم از دروغها🙀😑🤨😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
والا منم 3 بار مسافرت رفتم ترکیه هربارم یک هفته موندم کلا هم بیرون بودیم کوچکترین بی بندوباری ندیدم. ...

بعله نکبتا با اون تیپاشون 😂😂😂۱ 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

تو سینماهای خودمون دیگه از هر ۱۰ تا فیلم ۸ تاش مرده دو زنه اس

اسم صیغه ام میارن که روی خطا سرپوش بزارن،همشون هم بچه حاصل از صیغه رو نمیخوان و دنبال سقط هستن

الان چه فرقی کرد با سریالهای ترک؟

چون صیغه میکنن اشکال نداره آره؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
عزيزم من همه اين سريالا تو تركيه ك زندگي ميكردم دنبال ميكردم دقيقا بعد چند سال حتي كوزي و گوني هم ن ...

عزیزم گفتم که از دوستم که خودشم تورکه شنیدم تلویزیون ملی با شبکه مستقل فرق داره بله ممکنه از تلویزیون پخش بشه ولی شبکه ای که زیر نظر دولت نباشه کدوم شبکه دیدین شما؟

بعله نکبتا با اون تیپاشون 😂😂😂۱ 

با اون وضع ارایش و مو حال ادم بهم میخورد

ما خیره سرمون رفتیم دیسکوی ایرانی چقدر بد بود خدا نصیب نکنه زنیکه خودشو مثل عروس درست کرده بود سره میزه همه ولو بود 

هرچیم قبلش گفتیم بریم داخلو ببینیم اگه اوکی بود ورودی بدیم نذاشتن دزدا.ورودی دادیم رفتیم داخل انگار وارد فاحشه خونه شده بودیم بعد اهنگ تولدت مبارک اندی گذاشته بودن یهابجو اوردن برامون اویزونمون شده بودن مثل گداها به زور انعام میخواستن

حالا دقیقا برعکسش تو دیسکوهای ترک

بعد اصلا این حجم سنگین از فیلم پخش نمیشه مثلا میگم کانال دی هرشب یه فیلم جدید داره یعنی پنج شب ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتی

من هیچ پدرکشتگی با ترکیه ندارم 

اما مثله بعضی دوستان نمیتونم راحت قبول کنم که اونا بیکار نیستن و بیخود و بی دلیل این همه سریال یک شکل پخش میشه

این شاید به نظرتون ساده بیاد یا من بیکارم یا نرم ببینم اما در واقع چه اثری رو تفکر کسی داره که میبینه

میگن برا گیاه آهنگ بذاری رشد میکنه بعد اینهمه خیانت بی اثره؟

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
با اون وضع ارایش و مو حال ادم بهم میخورد ما خیره سرمون رفتیم دیسکوی ایرانی چقدر بد بود خدا نصیب نکن ...

🤣🤣🤣🤣 

حالایه سوال دوستان...جدای این موضوع.

شما چه فیلم وسریالایی روازچه کشورایی رومیبینین؟

بیننده بایدخودش عاقل باشه فیلمی که زیادی چرته رونبینه....فیلم ایرانی  کره ای آمریکایی ترکی و....توهمشون موضوع خیانت و.....داره.خودمون بایدبهترینوانتخاب کنیم...

سریالای ترکی روعربستان هم میده

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
از زمانی که پای این مزخرفات ترکیه ای توی زندگی ها باز شد خیانت کردن و روابط بدون قید و بند توی جامعه ...

دقیقا گلم 

پست اخرمو ببین درباره همین توضیح دادم 

مثلا میگم در سال بگو ده تا سریال پخش میشه تو کانالای به روز ترکیه یکیش مورد داره 

نه تاش خوبه یا خیانت نداره یا اگه داره اخرش طرف به جزاش میرسه 

درمقابل اون نه تا اون یه فیلم که نصف بیشتر مردمم نگاهش نمیکنن هیچ تاثیری رو زندگی مردم نمیزاره 

ولی جم تی وی میاد از ده سال اخیر تا الان عین اون ده تا فیلم کثیف که هر سال یدونه ازش بیرون میومد رو میخره واسه ایرانیا هرشب با ده بار تکرار که یه وقت از دست مردم در نره و نکنه یه قسمتشو نبینن پخش میکنه خب معلومه مردم از راه بدر میشن

ترکیه صنعت لباس و فیلم سازیش عالیه کارگردانای خوب و معروف و خانواده دار و همچنینکثیف و هرزه 

هر دوتاشونو داره 

واسه تنوع هر دو گروه با هم رقابت میکنن ولی این جم تی وی اد میاد رو فیلمای کثیف دست میزاره و بدون سانسور پخششون میکنه 

ترکیه هدف خاصی نداره این جم تی وی و فارسی وانن که هدف دارن 

من ده دوازده سالم بود فارسسی وان اومد تا الان فک کنم سیزده چهارده سالی هست که فارسیی وان اومده نمیدونم دقیق تو اینهمه سال بالای دویست تا سریال کره ای دیدم ولی فارسسی وان اومده بود فیلم کره ای عشق من سامسون که صحنه داشت و یه فیلم دیگه جان چلسو رو گذاشته بود 

بین این دویست تا سریال که دیدم بگو ده تاشون از این چیزا داشت بقیشون نهایتا یه بوس کوچیم بعد شونزده قسمت اونم تو عروسی  جلو عاقد داشتن😂😐

من امل نیستم نمیگم فیلم صحنه دار نبینین و اینا هرکس صلاح خودشو میدونه ولی این فیلما و اون فیلم همسان و همسایه ها و اینا واسه من بچه ای که تو دوران بلوغ بودم مناسب نبود خدا لعنتشون کنه 

مادر پدرمم ساده بودن نمیگفتن نبین😐

حالا الان متاهلم روزی صد تا از اینام ببینم نه واسم مهمه نه شهوت برمیانگیزه نه فکرمو مشغول میکنه از درس میندازتم نه هیچی ولی اون دوران نباید این چیزارو میدیدم از درس میفتادم 

نباید به این چیزا کنجکاو میشدم خداروشکر به خطا نرفتم ولی تاثیر منفی رو ذهنم خیلی داشت 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
واي من اونجا زندگي كردم كلي دوست ايراني و تركي داشتم  اصلا اين توهماتو نميتونم قبول كنم ك چطور ...

راحت باش عزیزم توام نظر خودتو داری🌷