2777
2789
عنوان

فیلم های پوچ و بی محتوای ترکیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3332 بازدید | 72 پست

سریالهای خوب و قشنگ هم داره

انگار پخش سریالهای خاص،دلایل خاصی داره

کلی مسابقه های جذاب و برنامه های خوب برای مردمش پخش میکنه،

بلاخره اونجا هم کشور اسلامی هست 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
والا نمیدونم باندی چیزی هست یا نه ولی من ترکیه زندگی میکنم فیلمای مورد دارشونو خود مردمش نمیبینن&nbs ...

توکجاشی😂😂😂انقد قر نده سرت گیج میره

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم باندی چیزی هست یا نه ولی من ترکیه زندگی میکنم فیلمای مورد دارشونو خود مردمش نمیبینن&nbs ...

چون به سفارش حامیان مالیشون واسه ایرانیا ساخته میشه

(تیکر روز عقدمه)میگما رسیدن چه طعمی داره؟ 

عزیزم... اونا فقط و فقط فیلمای تجاری برا بقیه کشورا میسازن...

میدونی چه سودی ککرده ترکه از فروش این فیلما؟

میدونی چه قدر به خاطر این فیلما  و نشون دادن کشورشون، سرمایه و گردشگر وارد کشورشون شده!،!

چه قدر ملک ازشون خریدن از کشورای همسایه...

فیلماشون شاید برای ما نه... ولی برای مردم خودشون فقط سود مالی به همراه داسته

توکجاشی😂😂😂انقد قر نده سرت گیج میره

من استانبول و شهرای بزرگش نیستم 

یه لحظه هنگ کردم قر نده چیه یاد پروفایلم افتادم😂😂😂😂وابیی عالی بود 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بنظرم نویسنده هاشون دیگه خیلی تخیلی و فضایی مینویسن...مثلا ی سریال میذاره غنچه های زخمی ؛خیلی غیرواقعیه...منکه میگم این سریالای مزخرف رو فقط واسه جم میسازن واسه تخریب فرهنگ خانواده های ایرانی

از زمانی که پای این مزخرفات ترکیه ای توی زندگی ها باز شد خیانت کردن و روابط بدون قید و بند توی جامعه ی ما عادی تر و نرمال شد

من استانبول و شهرای بزرگش نیستم  یه لحظه هنگ کردم قر نده چیه یاد پروفایلم افتادم😂😂😂😂وابیی ...

ولی من دوسشون نداشتم توکشورشون حس خفگی دست میداد بهم یه حس غریبی خیلی بد 😖ولی بسیار زیبا بامردمی بافرهنگ البته اونجا یه ابرانی سرمون کلاه گذاشت خیرندیده

مایه هفته ترکیه بودیم ظهرا صبحا وشباکه توهتل بودیم تلویزیونشونا میدیدیم توبگو یکی ازین فیلما جم رومی ...

دولت ترکیه اجازه پخش به خیلی از فیلمارو نداده تا تو تلویزیون ملیشون پخش کنن البته طبق چیزی که من از یکی از دوستای تورکم شنیدم

من تماشا نکنم موضوع حل میشه؟

چرا میخوای مشکلات ترکیرو حل کنی؟

خودمون کم مشکل داریم؟مشکلات اینجارو حل کن

ادم چه چیزا که نمیشنوه

حالا فکر نکنید من سریال ترک میبینم نه عزیزم کلا وقتشو ندارم حوصله هم ندارم اما جالبه که نگران فیلم و فرهنگ و اهداف اونا هستین

دیگه ادم به اندازه‌ی انتخاب نماشای برنامه که عقل و خرد داره چیزی که مناسب نیست و نمیپسندین نگاه نکنید

فرهنگ خودشون اینطوری نیست،ما ترکیه بودیم پایین هتل یه سوپر مارکت بود ،پسره فارسی بلد بود باهامون رفیق شد،درباره فیلما پرسیدیم گفت همش الکیه،مثلا من یه دوست دختر دارم اگه باباش بفهمه هم منو میکشه هم دخترشو!!!؛بعد هم موضوع خیانت جذابه برای فیلم دیگه،همینجا مثلا تاپیک بزنن بچم داره میمیره کمک!دو نفر هم نمیرن ،تاپیک بزنن خیانت با اسکرین شات!!!!غوغا به پا میشه!خب اون عوامل فیلمم دنبال فروش فیلم هستن دیگه...در مل دوزار نمیارزه سریالاشون نمیدونم چرا تو ایران نگاه میکنن

ببخشید این طرز فکر که دنیا نشسته برا اینکه ایرانوو خراب کنه از چیه اخه...این پخشش بخاطر جدابیتیه که داشته برامردم اونام صرفا فکر سود مالیه خودشونن چکار دارن که بخوان منطور دار کاری کنن بفکر پیشرفت خودشونن 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
دولت ترکیه اجازه پخش به خیلی از فیلمارو نداده تا تو تلویزیون ملیشون پخش کنن البته طبق چیزی که من از ...

واقعا همینه مجری هاشون بسیار پوشیده وخیلی باوقار.حتی موزیک هاشونم همینطور.اونا خیلی مسلمون دارن.این فیلما مال ماهوارس