2777
2789

سلام چندوقت پیش خواهرم برای خرید لوازم برقی عروس رفته بود پاساژ رضا و قصدش خریدن بندانداز بود طرف انقد ابو تاب میده برمیداره یه اپیلیدی سه کاره به خواهرم میده به مبلغ ۱۵۵تومن و کلا هفتصد هزارتومن ازون مغازه ۴متری خرید کردن و طرف باکلی چکوو چونه ده تومن تخفیف داده 

خواهرم اومد خونه گفتم اپیلیدی گرفتی صورتتو خراب میکنه از طرفی اینیکه بهت گفته فقط موزنه و اصلا بندانداز نیست 

خلاصه ما فرداش رفتیم گفتیم اقا اینجوری شده ما بندانداز میخوایم طرف باکلی اکراه گفت فردا بیاید گفتم مسیرم دوره نمیتونم بیام گفت نه فردا صد در صده منم فرداش نرسیدم برم پس فرداش رفتم 

و دیدم همون فروشنده اصلیه که به خواهرم داده بود هست 

رفتم با حالت طلب کارانه گفت برو نیم ساعت دیگه بیا و برادر بزرگشم تو مغازه بود 

گفتم شما به من قول دیروزو دادید الان من فقط بخاطر همین اومدم بعد یارو شاکی شدو شروع کرد به غر غر کردن که باید هماهنگ میکردی

اگر برات مهم بود اپیلیدی رو میداشتی رسید میگرفتی برات عوض میکردیم منم گفتم یعنی شما نمیخواستی جنس بیاری تو مغازت فقط همین یه دونه بخاطر من میاری ...

بعد کلی منت که دارم لطف میکنم برات عوض میکنم منم گفتم ببخشید شما اومدی رای خواهرمو زدی ایشون اصلا بندانداز میخواست نه شیور ...

خلاصه نیم ساعت گذشت 

***بقیشو دارم تایپ میکنم بصبرید...

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

بعد رفتم گفت بفرمایید 

یه بندانداز داد با مارک پرو الشیم برام تست کرد و داد 

بعد گفتم خب مابه التفاوتش گفت این بندانداز صدو شصتو شش منم ده تومنشو تخفیف میدم چون خیلی معطل شدی گفتم باشه صبر کنید تا هماهنگ کنم

زنگیدم خواهرم مدلشو اسمشو دادم گفتم یه قیمتشو چک کن

منم به خواهرم گفتم خواهرم گفت باشه بگیر بیار ولش کن این اقا کلا داره بازی در میاره

من خودم تو نت چک کردم همه جا زده بود نود هشتاد 

رفتم پیش انتظامات گفتم گفت اول برو به خودش بگو بعد اگر فبول نکرد برو به تعزیرات بگو من نمیتونم کاری برات بکنم

منم رفتم پیش برادرش که یکم سنو سال دارتر بود 

و گفتم گفت شما مثه دخترم من هیچوقت بخاطر پنجاه شصت تومن خودمو مدیونت نمیکنم خلاصه با کلی قسم منم خر شدم اومدم

هی تو راه داشتم حرص میخوردم که محاله بندانداز قیمتش نهایتا صد تومنه البته این مودل بنداندازا

بعد... 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی بگو

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
هستید بقیشو بگم؟!؟

دارم ميخونم

ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "

بوگووو

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

بعد من فرداش رفتم پیش دوستم که با شوهرش بوتیک لوازم ارایشی و بهداشتی و لوازم برقی دو محلمون دارن 

قبل ازینکه ماجرارو بگم عکس کارو با گارانتی و مدلشو نشون دادم کفتم نهایتا چقده

گفت دیگه طرف خیلی گرون بگه صد یا صدو ده بیشتر ازین نمیشه 

گفتم راستیش داستان اینه بعد بهم کلی اطلاعات داد شرکت وارد کننده و فلانه 

منم زنگ زدم به اون فروشنده کفتم بعد دوباره شروع کرد گفت نه اینایی که تو سایت دیدی تقلبیه بانه ایه 

اینی که من بهت دادم اصل اورجیناله گفتم اقا من از همه جا قیمت گرفتم دیدم حریفش نمیشه

رفتم پیش شوهر دوستم تو مغازه گفتم باهاش شما صحبت کن من حریفش نمیشم 

بعد صحبت کردن اینم چون کار خودش بوده اطلاعاتش زیاد بود حسابی طرف جا خوردو گفت شما هودت فروشنده ای اینم کامل توضیح داد و طرف بهش گفت ما همکاریم تو باید هوای منو داشته باشی اینم کفت درستت ولی انصاف نیست انقد روش کشیدی یه جورایی فقط جنسو جابجا کردی 

انگار نخواستی حساب اونروزتو بهم بزنی 

بعد کلی صحبت 

بهش گفت مابالتفاوتو کارت میدم براش بزن 

بهتره نذاریم کار به تعزیرات برسه خیلی برات دردسر میشه 

بعد طرف شماره کارت گرفتو با کلی چکو چونه چهل واریز کرد 

بعنی صدو پونزده افتاد برامون درصورتیکه الانم تو دیجی کالا هشتاد تومنه

بعد یه عده کاسب میگن که چرا کاسبی تعطیله!

اگه انصاف داشته باشین و خوش برخورد باشین محاله مالتون برکت نداشته باشه و فروشتون کم باشه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بعد یه عده کاسب میگن که چرا کاسبی تعطیله! اگه انصاف داشته باشین و خوش برخورد باشین محاله مالتون برک ...

روی همه اجناسی که فروخته حداقل سی چهل تومن بیشتر خورده 

خیلی بی انصافن

بعد من فرداش رفتم پیش دوستم که با شوهرش بوتیک لوازم ارایشی و بهداشتی و لوازم برقی دو محلمون دارن&nbs ...

بعضیا خیلی بی انصافن منم از این بلاها سرم اومده.کاش مثل خارج از کشور بود که اگه نخواستی راحت پس بدی و پولتو بگیری حتی اگه بازش کرده باشی.حیف