حالا خوبه كم ميبينمش ميام ني ني سايت يكم دور باشم از دغدغه هام هيييي مادرشوهرمو ميارين تو ذهنم😑
اسمشم ممه نازه😕
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
اینکه یه شب پدرشوهرم با با جاری بزرگم ک شوهرشو از دست داده.بخاطر اخلاق بد مادرشوهرم یواشکی پارک رفته بود.تا ساغت۱۲ شب خونه نیومده بود.مادرشوهرم میگفت ببین خوبه من زنگش زدم تنهام زود بیا ولی نیومد.خدا شاهده من قبلش به همسرم میگفتم ک مامانت گناه داره تا این موقع شب تنهاست.بعد من اومدم براش تعریف کنم ک همسرم یکی دوشب بخاطر اینکه با دوستاش فوتبال ببینه دیر اومد خونه تا یک شب خونه مامانم بودم.باردار هستم ویه پسر ۵ ساله دارم.همینجوری داشتم تعریف میکردم ک یه شب سردرد وحشتناک داشتم.وقتی ساعت یک شب همسرم اومد دنبالم دیگه تا صبح خابم نبرد.یبارشم از بس خاب بودم نزدیک بود همه پله های خونه مامانمو یکی کنم وبا شکم حامله بیفتم.مادذشوهرمم درجواب گفت.خوب اگه ماشین نداشتی پیاده قبلش میرفتی خونه تا پسرم بیاد.مثلا ساعت ۱۲ نشده میرفتی.حالا خونه خودمو ومامانم ۱۰ دقیقه پیاده راه هست ولی من چطور با ساک لباسو پسرم وباردار بودنم ساعت۱۲ برم خونه خودمظ
مادر شوهر من خوبه ولی ی ایراد بزرگ و زشت داره وقتی میریم مجلسی ک دعوتیم اگه چیزی روی میز باشه ...
مادر شوهر منم میره عروسی تو تالار بعد غذای اضافه که مونده تو بشقاب خودش و دختراش میریزه تو ظرف با هر چی ماست و نوشابه و...... میاره خونه،،،،ابروی آدمو میبره،،،،،،یکی دیگه هم از اخلاقای زشتش میگه عروسا باید پسر برامون بیارن
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
یه چیزی رو هزار بار میگه. مثلا اینکه "از صبح که بیدار شدم همش سرپام" یعنی اینقد میگه که بابت کار کر ...
وای دقیقاااااا....😂😂😂😂ینی هروقت ببینیش بعد از یکسال هم بری ببینیش داره میناااااله واس از صبح تاحالا چکار کردم جکار کردم ظرف شستم غذا درست کردم....انگاری فقط اون خونه و زندگی داره