2777
2789

رو اعصابترین اخلاق مادرشوهرم اینه که از دخترای بقیه جلو شوهرم تعریف میکنه .بهم میگه برا پسرم زن میگیرم.و همش اصرار داره پسرش طلاقم بده.این یه چشمشه خیلی از این اخلاقا داره

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه داستان رو هزار بار تعريف مي كنه و خيلي خودموني ميشه وقتي مياد خونت  همه جا رو ديد مي زنه

مادر شوهر منم ی داستانو هزار بار میگه

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

حرف پس میزنه.دنباله زندگی بقیه هست ببینه چرا دعوا کردن چرا آشتی کردن و ....

مثلا یکی ازدواج میکنه میگه این همونه که فلانی میخواست یا با فلانی بود.ممکنه طرف بیست سال پیش خواستگار فلانی بوده هنوز که هنوزه میگه 

گدا گشنه بودنش مثلا دامادش یه تیبا داره فکر میکنه دیگه آخرشه یه جوری میگه باماشین خودش میره سر کار میاد انگار بقیه با خر میرن میان والا شوعر ابله من عقل داشت من الان بنز زیر پام بود حالا خدا روشکر خانواده من وضعشون خوبه یا مثلا دامادش میره شمال میاد انگار رفتن پاریس انقدر کلاس میذاره کلا ندید بدید دو رو  دروغگو 

يه داستان رو هزار بار تعريف مي كنه و خيلي خودموني ميشه وقتي مياد خونت  همه جا رو ديد مي زنه

واي منم ميخواستم هميناروبگم يه حرفوقضيه روهزاران هزاربارتعريف ميکنه اصلا من همه داستان هاشوحفظ شدم هربارم بيشترميخنده 

توقعش زياده فرق ميزاره ومغروره به شدت

خونم ميادميره سريخچالم 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

من یه جورایی دوسش دارم اما بعضی وقتا فکر میکنه منو شوهرم ک اوضاع مالیمون خوب نیست نمیتونیم اون یکی برادر شوهرم رو ببینیمم منم واقعا نمیدونم چطوری بهش ثابت کنم ک اینجوری نیست در صورتی ک جاریم انقد از من متنفره ک قطع ارتباط کرده 

گدا گشنه بودنش مثلا دامادش یه تیبا داره فکر میکنه دیگه آخرشه یه جوری میگه باماشین خودش میره سر کار م ...

اره

واس منم همینه

همش کلاس میذاره

خدا میدونه به کی پول بده به کی نده

اگه یکم مایه دار بودن کسیو تحویل نمیگرفتن

سر سفره اگه چیزیو نخوای بخوری هی میگه بخور کم خوردی بخوربخور بخوووووور😠

همشم شوهرمو پدرشوهرم سرش داد و بیداد میکنن که بسه بسهههههه اینقدر میگی😅

چون ول کن نیست😥

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖