2777
2789

یه اخلاق بد دیگه اش هم اینه که مارک یچیزی رو نمیکنه بعد دوباره تو مغازش میفروشه.

عید دخترش که مغازه روسری داره یه روسری هفتاد تومنی بش کادو داد مارکشو نکنده بود که بفروشه.

خیلی از اینکارا میکنه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عجییییییب😶😶😶😶😶😶😶😶 ممه ناز🤣🤣🤣🤣وای.‌توی شناسنامش همینه؟

بعله

ممه ناز اعتمادي😑

ايشششش چرا يادم انداختي چندش رو

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

مادرشوهرمن اگه زنگ بزنه یا ببینه ادمو همش میگه چی خوردین،چی خریدن،شام چی دارین،یااگه مهمونی باشیم میپرسه چی درست کردن براتون غذاتون چی بود،متنفرم ازین رفتارش

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )

تا شوهرم رومیبینه میگه مریضم اما با دختراش و داماداش ماشاا...سالمه یا مثلا اصرار داره شوهرم موقع دراز کشیدن سرش رو بذاره رو پای اون شوهرمم تا الان مقاومت کرده من چیزی بهش نگفتم انگاری خودش نمیخواد ول من که کلا تو خنده ام اون لحظه از مادرشوهر اصرار از شوهرم فرار

خیلی اخلاق بدیه این کار یه جوری غیر مستقیم بهش بفهمون زشته 

شوهرم یه بار گفت خواهرشوهرم یه دادی سر شوهرم زد که من زهره ترک شدم

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
كل هُم رو مخه😒😒 ايششش چندششش حالا خوبه كم ميبينمش ميام ني ني سايت يكم دور باشم از دغدغه هام هيييي ...

واااایییی باز تو با این ممه نازت اومدی😆😆😆😆 به شوهرم گفتم یه بنده خدایی اسم مادرشوهرش ممه نازه از اون روز همش یادش میکنه میگه چه شوهر سعادتمندی داره😆😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
واااایییی باز تو با این ممه نازت اومدی😆😆😆😆 به شوهرم گفتم یه بنده خدایی اسم مادرشوهرش ممه نازه از ...

😁😁😁 آره اسمش باحاله اما خودش نه😒😒😒

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

مادر شوهر من خیلی دقل باز، میخواد بگه من خیلی مومن ام ، همش از الکی میگه خواب حضرت فاطمه رو دیدم، خواب نمیدونم کدوم اما دیدم، شاید بگید ، حالا شاید راسا بگه، اخه شما نمیشناسیش چقدر بد و بدجنس ، خیر واسه هیچکی نمیخواد خیلی ازش بعید من دارم کارهاش رو از نزدبک میبینم، میگ خواب ذیدم در کعبه به روم باز شده رفتم توش بسته شده!!!! اونوقت همون روز یک کارهای بدی در حق من کرده بود ک جای تعریف نیس

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.