2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جورایی دوسش دارم اما بعضی وقتا فکر میکنه منو شوهرم ک اوضاع مالیمون خوب نیست نمیتونیم اون یکی ب ...

مطمءن باش يه چيزيت باعث حسادتش شده که قطع ارتباط کرده

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

همش از دخترش تعریف. می کنه این درحالیکه ما قطع رابطه ایم باهاشون.

هی فلانی اینجوری فلانی اونجوری 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خیلی پز پزیه در حالیکه همه چیزش خیلی معمولیه

اعصابتو خورد میکنه انقدر میگه فلان چیزم اصله بهمان چیزم درجه یکه

نمیدونه من میدونم همه ی جهازشو پدرشوهرم خریده میاد جلوم پز میده ،در صورتیکه من غز همه ی فامیلشون بیشتر جهاز آوردم ، میاد به من میگه میوه خشک کن داری؟😐تو شهر خشک میوه خشک کن میخوام چیکار؟؟میگه جاروشارژی داری؟اتاق مهمونتونو تخت گذاشتی؟؟😐😐😐😐آخه کی اتاق مهمونشو تخت میذاره تو خونه دو خوابه که قراره بعدا اتاق بچه شه؟

همه چیزایی که خودش آورده بود الکی پلکی بود بعدم رفتم چند تا چیز ساده با پول پدرشوهرم خریده همش پز میده،کلا راجع به همه چیز پز میده،پنج دقیقه پیشش بشینی مخت سوت میکشه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

دروغ دروووغ دروووووووغ درووووووووووغ میگه و فیلم بازی میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خیلی تو فکر اینه ک مردم چی فک میکنن خیلی منظور میگیره از حرفا و حرکات بقیه😐

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
یادم نمیاد خیلی وقته ندیدمش 😁

اینجا نگو چشم میخوری😂

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم