2777
2789
عنوان

کسی اینجا انگلیس زندگی میکنه؟؟یا رفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16736 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا...منم خیلی کشور انگلیسو دوست دارم...از نظر اب و هوایی و همه چی...برا ادامه تحصیلم تو فکرش بودم ...

اگر هزینش نبود بی شک به جای کانادا انگلیس رو برای مهاجرت انتخاب میکردم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

دختردایی من من اونجا درس میخوند.

دچار افسردگی شدید شد. بخاطر شرایط جوی. همش بارونی بود. هزینه‌های زندگی هم بالاست.

الان رفته استرالیا

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
و اينكه من شميدم از ٣٦٥ روز ٣٠٠ روز ابريه و براى تازه واردا سخته و يكم افسرده ميشن البته اگر سمت لند ...

من لخاطر همین اب و هوای ابریشم دوست دارم انگلیسو😍

بورسیه شدی ؟یا میخوای بری پناهنده شی بعد درس بخونی؟

هیچ کدوم...پناهنده که اصلااا فکرشم نمیکنم...خواستم اپلای کنم یا کلا برم رشته ای رو از اول شروع کنم بخونم

واقعا من از تهران بیرون نیومدم چقدر وضع مالیتون خوبه

با وی پ‌ی ان  

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه