2777
2789
عنوان

کسی اینجا انگلیس زندگی میکنه؟؟یا رفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16736 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسيار جاي خوبي است.

مردمش از همه اروپا بهترن.

سيستم درماني اش ( NHS)هم سه تاي اول دنيا است. 

فقط پوند گرانه كه هزينه تحصيل را بالا مي بره.

البته عبعضي دانشگاه ها مثلا شفيلد به كشرورهاي در حال توسعه تخفيف مي دهند.

هفته اي ٢٠ ساعت حق كار داريد..

جنوب هوا بهتره.. به سمت شمال از منچستر ابر و باران زياد ميشه..

در كل جاي خوبيست اما چون شينگن نيست امكان تردد بي دردسر در كشورهاي ديگر اروپايي را نداريد..

اتريش و هلند هم گزينه هاي بعدي مناسب  هستند.

Just a Man
اینهمه درست خوبه که میخوای بری اونظرف عجب مخی هستی

کاری ندارم که درسم خوبه یا بد....میخوام پیشرفت کنم تو رشتم..از اولشم هدفم پیشرفت بود...اگه بدونم اینجا هم میشه پیشرفت کرد میمونم....ولی خی فرهنگ اونجا و دانشگاهای اونجا تو جهان حرف اولو میزنه

هیچ کدوم...پناهنده که اصلااا فکرشم نمیکنم...خواستم اپلای کنم یا کلا برم رشته ای رو از اول شروع کنم ب ...

اهان چون رفتن به این راحتیا نیست و ورود به دانشگاهشونم که باید بری زبان یک مدت همونجا بعدی ازمون بدی که ازمونشونم خیلی سخته اگ قبول بشی میتونی بمونی 

بسيار جاي خوبي است. مردمش از همه اروپا بهترن. سيستم درماني اش ( NHS)هم سه تاي اول دنيا است.  ...

ممنون از راهنماییتون....از کینگز کالج اطلاعاتی ندارید؟؟چطور داشنگاهی هست رتبش خوبه؟

یعنی چی که سیستم درمانیس بده؟؟مگه اونجا مثل اینجا بیمه نیست؟

یه سیستم همگانی هست که مثلا 7-8 ماه باید تو نوبت باشی. تازه به نظرم حتی برای کارهایی که مثلا آلمان اورژانسی محسوب میشه. بعدشم میری یک رزیدنت یا دانشجو ممکنه معاینه ات کنه.

اگر بخوای مثلا در عرض 1-2 ماه متخصص ببینی باید بیمه خصوصی با قیمت بالا بگیری.

اهان چون رفتن به این راحتیا نیست و ورود به دانشگاهشونم که باید بری زبان یک مدت همونجا بعدی ازمون بدی ...

رفتنش راحته اتفاقا اول باید پذیرش شی و بعدم ایلتس زبان داشته باشی...بیشتر سختیش بخاطر پوله خب

رفتنش راحته اتفاقا اول باید پذیرش شی و بعدم ایلتس زبان داشته باشی...بیشتر سختیش بخاطر پوله خب

همون دیگ تا زبان اوکی نباشه که نمیشه ازمون داد چون زبان مهمه اره دیگه هرجایی هزینه های خودسو داره