2777
2789
عنوان

کسی اینجا انگلیس زندگی میکنه؟؟یا رفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16736 بازدید | 70 پست
اره منم تو مطب دکترای اینجا دیدم طرف از انگلیس با کانادا اومده ایران میگفت اونجا خوب نیست....ولی به ...

اولا کار نیست

دختر خاله ی من دو تا فوق داشت تا سیتیزن نشد بهش هیچ جا کار ندادن

براش پول میفرستادیم تا 9 سال

در حد ایستادن پشت دستگاه کپی راضی بود که پول نوار بهداشتیش دربیاد

دوما بحث پول کشور و ..... نیست کلا گرانی و فقر توو کشورشون بیداد میکنه

همه چیز خیلی گرونه

حالا لباسو میشه خارج از فصل و حراج خرید

ولی دختر خاله ی من میوه و سبزی و گوشتشم به سختی میخرید یا سعی میکرد نخوره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین هزینه ها برای ما به پول ما گرونه...نه؟؟به پول اونا که گرون نیست هست؟اخه اونا پوند میگیرن پون ...

به پول ما خيلي گرون تره خيلي خيلي، اما در كل گرون هم هست، چون انگليس جز گرون ترين كشورهاي دنياست، قطعا براي كسي كه انگليس كار خوب داره بهتره، اما در كل گرونه

من اونجا خيلي دوست داشتم عطر بخرم،اما هيلي گرون بود نتونستم

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
اولا کار نیست دختر خاله ی من دو تا فوق داشت تا سیتیزن نشد بهش هیچ جا کار ندادن براش پول میفرستادیم ...

جدی؟اخه من شنیده بودم میگن اگه با پول ایران مول بعرستی سخته چون دو برابره وگرنه اگه اونجا پول در بیاری پولت به هزینه کشورت میخوره

به پول ما خيلي گرون تره خيلي خيلي، اما در كل گرون هم هست، چون انگليس جز گرون ترين كشورهاي دنياست، قط ...

مثلا چقدر فرقشه؟یعنی کاقعا اگه اونجا پول در بیاری هم باز هزینه هاشون گرونه؟پس مردم خودشون چیکار میکنن؟

جدی؟اخه من شنیده بودم میگن اگه با پول ایران مول بعرستی سخته چون دو برابره وگرنه اگه اونجا پول در بیا ...

خب چجوری اونجا پول دربیاری وقتی نمیذارن؟

الان که سیتیزن شده و استخدام شده زندگیش مثل یک فرد معمولی توو ایرانخ

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
خب چجوری اونجا پول دربیاری وقتی نمیذارن؟ الان که سیتیزن شده و استخدام شده زندگیش مثل یک فرد معمولی ...

عجب...من فک میکردم سریع میزارن سر کار و حقوق خوبیم میدن...اخه بهرحال حتی برا تحصیلم بخام برم باید یه کاری باشه پول دربیارم....

مثلا چقدر فرقشه؟یعنی کاقعا اگه اونجا پول در بیاری هم باز هزینه هاشون گرونه؟پس مردم خودشون چیکار میکن ...

مردم خودشون خيلي معمولي ميگردن، خيلي معمولي ها، خوب قطعا خيلي پولدار هم دارن، اما به نظر من كه جاي خيلي خوبيه، تلاش زياد ميخواد، 

ببين دختر خالم منو بود تو يه عطر فروشي گفتم به عطر خوب با قيمت خوب به من معرفي كنيد، يه عطر اورد كه اون موقع تقريبا ٤/٥ ميليون بود، البته براي خودشىن خيلي كمتر ميشده

يكي كه اونجا كار ميكنه خيلي بهتر ميتونه راهنماييتون كنه، من برات ميپرسم، خواهر دوستم اونجاست، فكر كن ٣ سال اونجا زمدگي ميكرد، ديگه اومد ايران ٢ سال موند، باز خواست اقدام كنه،نتونست بررره، تا اينكه ازدواجي رفت

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...