2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیایین درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
میدونید یکی از علتهای دروغگویی مردها ما زنها هستیم؟ از ما میترسن گاهی 

من اصلا از زنهایی نیستم که بخوام بهش گیر بدم خوب میگفت من دارم میرم فلانجا من بدبخت فکر کردم سرکاره دلم میخواه خفش کنم

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
الان اومد خونه من شام درست نکردم رفت بیرون شام بخوره به من گفت برات بگیرم منم جوابش ندادم

وا.از شکمت نگذر

باردارم ک هسی

شما لابد بهش گیردادین یا ی چیزی شده ک دروغ گفته

متاسفانه منم چندبار ک میخواست با دوستاش بره بیرون  بهش گیردادم ک الان بعضی وقتا یواشکی میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا از زنهایی نیستم که بخوام بهش گیر بدم خوب میگفت من دارم میرم فلانجا من بدبخت فکر کردم سرکاره ...

اشتباه شما این بوده که اجازه ندادی صحبت کنه

دلیل دروغگوییش رو پرسیدی ازش؟ چی گفت؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
وا.از شکمت نگذر باردارم ک هسی شما لابد بهش گیردادین یا ی چیزی شده ک دروغ گفته متاسفانه منم چند ...

نه من خیلی سخت نمیگیرم نمیدونم چرا همچین کاری کرده میدونه من رو دروغ خیلی حساسم چند بار تا حالا دروغ گفته من هیچی نگفتم این دفه دگه زدم به سیم آخر

اصلا باهاش حرف نزدم

بالاخره که باید بزنی

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اصلا دلم نمیخواه باهاش حرف بزنم باید بفهمه کارش خیلی اشتباه بوده

هرچی قهر طولانی تر باشه عصبی تر میشی عزیزم

خب همینو بهش بگو

باور کن اصلا نمیفهمم چرا این کار کرده به خاطر همین اصلا باهاش حرف نزدم اجازه ندادم باهام حرف بزنه گفتم کم محلی بهترین تنبیه براش