2777
2789
عنوان

وای ضایع ترین سوتیییییی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 46 پست

بلال بردیم خونخ مادرشوهر بخوریم

اخه هی شوهرم بلال میخرید بعد اشپزخونه پر میشد از موی بلال. گاز هم که کثیف میشد

منم شوخی شوخی گفتم بریم خونه مامانت را به گند بکشیم... بلال ها را خوردیم... هی همه تعریف کردن چقدررر خوبه

بعد مامانش گفت ولی خب همه جا پر شد از ذغال و موی بلال

منم گفتم وای اره... خیلی خونه آدم کثیف میشه... اصلا ما یه شعاری داریم تو خونه که بعد از سیر شدن از بلال میگیم: بلال بخر و بلال پز و بلال خور، خر هستن 😥😥😥😥

وای یهو دیدم مادرشوهرم داره گاز اخر را به بلال میزنه

مردماااا

سریع گفتم البته همیشه یادم میره چقدر کثیف کاری شده و خودم دوباره خر میشم به شوهرم میگم برام بلال بخر 😥😥😥😥😥

مادرشوهرم بعد چندبار اومدن و رفتن،باز یه بعدازظهر پاشده بود اومده بود خونمون برای جواب..

منم حرصم گرفته بود.

مامانم حموم بود الکی بهش گفتم بیرونه.

اونم گفت عیب نداره پس میام خونه تا بیاد.اومدو تو پذیرایی نشست.

منم گفتم برم یه چایی بریزم بیارم بعد برم به مامان بگم که در نیاد ازحموم.

از آشپزخونه که اومدم بیرون  دیدم مامانم وارد پذیرایی شد😁😁😁 

منم با کمال خونسردی گفتم وا مامان حموم بودی مثلا من نمیدونستم ،اونم نه برداشت نه گذاشت گفت خوبه الان بهم صابون دادیا😂😂😂

شده بودم یخخخخخخ فشنگی رفتم اتاقم دیگم در نیومدم😃😃😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

18سالم بود دانشجو بودم تو یه شهر دیگه .یه روز اومدم خونه دیدم کسی نیس تو خونه قشنگ 1ساعت با دوس پسرم تلفنی حرف زدم همش میگفتم وای کاش میومدی خونه ما کسی نیس تو خونه.😆😆😆بعد قطع کردم کلی تو پذیرایی خوشی کردم تو رویا سیر میکردم یهو دیدم پدرم از اتاق اومد بیرون یهو وسط پذیرایی خشکم زد آخه من وارسی کرده بودم ندیدم که خونه باشه😢😢😢😢پدرم اصلا به روم نیاورد اما من واسه اینکه ضایع نشم هی بلند بلند با خودم حرف میزدم که مثلا من با خودم حرف میزدم نه با تلفن.بعدا که برا دوستام تعریف کردم گفتن خاک تو سرت بدتر تابلو کردی دیگه پدرت خنگ که نبود کدوم ادمی تو خلوتش به دوس پسرش میگه خونه مون خلوته بیا اینجا😬😬😬😬

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

اوايل ازدواجم تو عقد،، جلوي مامانم يه فحش كشدار به يكي دادم،( طرف خودش نبود،پشت سرش داشتيم حرف ميزديم) بعد كه ديدم مامانم با دهن باز داره نگام ميكنه، تازه فهميدم چه غلطي كردم،،، اينم از عوارض و تاثير شوهر كردنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یکی از دوستام میگفت خیلی باباش راحته یه روز باباش در حد مرگ قلقکش میداده اینم میخواسته بگه مامان باب ...

😐😐😐😐

😷

اگر من بودم بابام با آسفالت کوچه یکسانم کرده بود بعد مامانم با خاک انداز جمعم میکرد و بهش میگفت باز با اسفالت یکیش کن که مطمین شیم مرده دختره بی حیا😑

.Pain🔥you made me a believer

ما ترکا یه فحش معروف داری کُُُُُُُپِک اوقلو یعنی پسر سگ ما هم داشتیم درمورد داداشم حرف میزدیم خیلی داشتم حرص میخوردم برگشتم گفتم کُپک اوقلو بابام فقط نگاه کرد منم تو افق محو شدم 

بلال بردیم خونخ مادرشوهر بخوریم اخه هی شوهرم بلال میخرید بعد اشپزخونه پر میشد از موی بلال. گاز هم ک ...

ما بلال رو توی حیاط یا تراس روی منقل درست میکنیم هیچ جا رو هم کثیف نمیکنیم😎